problemy s ftp

v posledni dobe se nam tu rozsiril takovy nepekny nesvar...
pokud pres wincomandera natahuji nejake soubory, ktere uz na webu existuji, tak se me zepta, jestli je chci prepsat. OK. Proces selhal. Pokracovat v cinnosti? a tot vse... data se neprepisou, musim nejdrive smazat stare soubory a teprve pak nahrat nove. a take se mi obcas jako na potvoru stane, ze tam ta stranka proste neni. najednou mi php vyhazuje error, ze neprovede to a to, protoze zadana adresa je neplatna. A ja si ty soubory sam nemazu.
zajimalo by me, vo co gou.tecka.
Tohle to se mi stávalo dřív s mým indexem, a pak to samo přestalo, na nic jsem nepřišel, prostě to začalo šlapat samo :))
Potvrzuji, ze to tak funguje.

No ale to uz tu bylo kdysi. V te dobe, kdy jsem si psal Synchronizer pro Web. Tohle byl problem, proc jsem nepouzival WebZdarma (byl jsem linej to opravit). Okolnosti donutili me upravit Synchronizer tak, ze kazdy soubor pred uploadem smaze.

Kdo by chtel muj synchronizer, bredy@bistudio.com
jsem rad, ze nejsem sam, kdo na to upozornuje... stale to neni opraveno. uz jsem myslel, ze pomaha, kdyz se to ve WinCmd kopiruje v separatnim threadu... je to lepsi, ale nepomaha :o( asi si nakonec budu muset napsat tu utilitku na integentni upload... (nejprve smazat). ale ze uz to trva dost dlouho a porad nic... (ted myslim i ze strany tvurcu pouzivaneho ftp serveru).
no sorry, nejak jsme se na icq nechytli

porad nemam poradnou diagnostiku, asi pouzivam prilis dobre ftp klienty

uvedene chovani jsem sam nebyl schopen nasimulovat a to se pak hleda chyba blbe
2mira: kdyz ja icq moc nepouzivam, v praci taky neni moc casu a navic, to ty jeste spis... :o) tedka jsem napr. na xko.cz, ale komunikace pres chat by ti asi nesedela... a icq se mi ted instalovat nechce...

jak to ze to nenasimulujes? staci si vzit pocitadlo s windowsama a WinCmd (ja mam napr. 4.50) a zkusit prepsat existujici soubor...
<HTML>> komunikace pres chat by ti asi nesedela

fuj, to si pis, chat nesnasim, jeste tak irc, kdyby tam byl nekdo zajimavy, ale webove UI nemusim

> staci si vzit pocitadlo s windowsama a WinCmd

nevedu a ani neznam moc lidi, kteri by to pouzivali (windouzy)
momentalne nemam na to ani moc casu (jednotky hodin), cekam na 1.2.8cku</HTML>
2 mira: jasny... jsme na jinym brehu :o) to s tema windowsama jsem psal jenom abych si overil, ze takove pocitadlo nemas k dispozici - tim se zuzuje okruh podezdrelych... kazdopadne uz mam z tohohle fora potvrzeno, ze tenhle bug je realny a ze je tim postizena spousta normalnich lidi (pouzivaji wincmd). nebudem to resit... prilezitost procvicit se v programovani az si budu psat ten upload :o)
vlzaak: A nechces radsi poslat to co uz jsem napsal ja?
2Ondra: jedine kdyz posles zdrojaky... abych se priucil :o)
Taky bych ten program rád viděl, samozřejmě ale se zdrojákem, nerad bych si do počítače dobrovolně instaloval vira :-) Doufám, že to máš napsaný v Céčku nebo v nějakym inteligentnim jazyku.
Mas to v poste.

Me se desne libi, ze vsichni se boji vira. Stejne to chcete jen obslehnout :o) Jen si to nechte. stejne nepouzivam nic slozitejsiho nez CFtpConnection . Jako davno jsem vyrostl z toho, ze bych si psal vlastniho FTP klienta :o)
2 Ondra: Diky. Ne, vira se opravdu nebojim :o) Ale ty ses programator, takze tobe nemusim vysvetlovat, k cemu jsou zdrojaky dobre... kdyz to funguje je to fajn... kdyz ne, je dobre mit moznost to odladit... kdyz by to chtelo trochu upravit nebo rozsirit... tak k tomu jsou dobre zdrojaky. A samozrejme taky k inspiraci... proc si lamat hlavu s tim, co uz nekdo vyresil :o) Tolik pro ostatni. Ja to chtel predevsim k te inspiraci...
2 Ondra too:

Taky diky moc za zdrojak. Po delsi dobe vidim nejaky zdrojak v C++ (asi po roce) a zjistuju, ze uz mi to skoro nic nerika. Hned na prvni pohled jsem si uvedomil, proc ted delam PHP a samy jednoduchy veci :-) Pro me je to taky inspirace, i kdyz na programovani nemam uz delsi dobu cas.
zalozil sem si web berta.chytrak.cz a nejde mi upload
mam problem pri kopirovani pres WinCommander
pise chybu:
===============================
452 Transfer aborted. No space left on device
přenos selhal; pokračovat v činnosti
===========================
zatim sem tam ale nenahral ani 1 MB
> No space left on device

to je dost vymluvne, potykame se s volnym mistem, v blizkych tydnech bude diskova kapacita rozsirena

je to tezke, kdyz nejsem par hodin u pocitace a mezitim tam nekdo stihne natlacit nekolik GB dat ... tak se to neda uhlidat :(
ve wincmd verzi 4.52 mi nejde ftp->connect : ftp.webzdarma.cz. prihlaseni uspesne probehne,ale na prikazu LIST to zatuhne.jaky ftp server pouziva webzdarma.cz ?