proč je zas překročena kvota u diabloii.nazory.cz ?

Už 3. den dopoledne je překročená kvota u techto stranek, nelze se na ně dostat. Pokud vím, tak na nich není žádný download. Ted se mi to stalo, když jsem se snažila do fora přidat příspěvek do diskuse (kopírovala jsem tam asi 5 strategii ze stareho fora. Jedná se o textové soubory v rozsahu tak 1-3 stran.
Je možné aby to překročení způsobovala to forum?
www.diabloii.doupe.cz
Kvoty kvoty a zase kvoty. Ja to vyresil jednoduse. Prosel sem vsechny zname kteri maji svoji domenu a vsechno co je download nebo to co by mohlo prekrocit ty zasrane kvoty sem si dal knemu. A je klid. Jinak si ted vyrizuji vlastni domenu samozrejmene ne u webuzdarma protoze me to jejich omezovani pekne stve :) Nic proti Miro (Admine) :)) A pak uz budu v pohodicce.
> Už 3. den dopoledne je překročená kvota u techto stranek, nelze se na ně
> dostat.

pokud by tam kazdy navstevnik prosel pres uvodni stranku, pripadlo by na kazdeho 25MB downloadu (na ten jeden zobrazeny banner)
to je minimalne signalem - nerikam, ze postacujici podminkou - ze asi neni uplne ok

btw: pokud by tim omezenim byl postihnuty nekdo, kdo ty pravidla dodrzuje a nesnazi se to nejak obchazet ... a zaroven by tam bylo neco uzitecneho (podle meho nazoru), rad bych tam dal na ten ucet vyjimku
No tak moment...
Je jasně napsané, že pokud banner dolů, tak na každé stránce, a pokud jen jeden banner nahoře, tak na hlavní stránku..

Banner jsem vám umístil na každou stránku dolů, pár dní se zobrazoval, a pak zničeho nic se přestal zobrazovat, a vy jste nám zase smázly celej web, to se nedělá...

nyní máte jeden banner na hlavní stránce index.php a doufám že už se to nebude opakovat..mimochodem mysql databáze taky občas hodně blbne na tom fóru, je tam nějakej maximální velikost databáze ? nebo nám to budete zase mazat jak tam bude hodně příspěvků ?
Databaze je omezena na 2MB
no ale na strankach kde ja provozuju takovou mensi diskuzi jsem zatim dosahl 200kB :o)
ok text zabira opravdu malo

To: Admin serveru www.diabloII.doupe.cz
ja se ani nedivim ze prekracujete kvoty. Grafiku a zpracování stránek máte po estetické stránce dobrou ale tech zbytecnejch k-MB co musim stahnou.... chce to optimalizovat ;-)
začínám mít dojem ,že to ani tak nebude tou hlavní stránlou, kde je banner ale spíš tím, že většina lidí leze přímo do fora, kde banner není, protože už to mají v oblíbených, takže ten banner hlavní stránky se ani nenačítá. Asi to proti podmínkám není ale fakt by mě zajímalo, co teda s tím.
hodit baner do nejaky stranky a zvobrazovat ho pomoci iframe na hlavni strance a ve foru nebo neco na ten zpusob
To Admin:
Je mi už jasné, že pokud zobrazím reklamu, tak na každého návštěvníka připadne 25 MB.Reklama je umístěna na index.php a já mám přesměrování www.diabloII.doupe.cz (přímo z doupěte na webzdarma na ten soubor index.php).

Ale hlavní stránka našich stránek je layout.php3?soubor=default
Jak napsala Sue, lidi mají tyto stránky takhle uloženy v oblíbených a přistupují na ně takhle, kdežto nový návštěvnící, kteří na webu nikdy nebyly, projdou přes index.php, jenže jak mám teda podle vás udlěat, aby lidi chodily na index.php a ne přímo na hlavní stranu našich stránekn ?

Přimět k tomu je asi nemohu, proto vás žádám (administrátory), aby jste mi v této věci poradily, nebo mi modifikovaly html kód toho banneru, aby se mi vešel do designu, nebo nevím co už s tím...nechci tam žádné boční obrázky a popis.

Vím že si nemohu klást podmínky, ale bohužel jinou možnost nevidím...
Čekám na brzkou odpověd na můj email..
Na svych strankach jsem jednoho casu vymyslel cosi s php na principu : na hlavni strance se vygeneruje id zavisly na case a na dalsich strankach se tohle id precte z adresy (www.neco.cz?site=main&id=97667575) a kdyz se to +- 10 minut shoduje, tak te to pusti na dalsi stranku. Jinak to napise neco ve smyslu "Casovy limit id vypresel, navstivte prosim hlavni stranku"
2 Admin serveru www.diabloII.doupe.cz: obvykle nedelam na cestinu narazky - nidko nejsme dokonaly - ale takova kumulace chyb se jen tak nevidi... (alespon predpokladam, ze mame administratory a ne administratorky :o)))

"nový návštěvnící, kteří na webu nikdy nebyly"
"jak mám teda podle vás udlěat, aby lidi chodily"
"proto vás žádám (administrátory), aby jste mi v této věci poradily,"
"nebo mi modifikovaly html kód"
a jeste k tomu webu diablo... pokud to dobre chapu, tak hlavni stranka je "http://diabloii.nazory.cz/layout.php3?soubor=default", takze reklama by mela byt na ni... resp. by se tato stranka mela jmenovat index.php. vytvorit uvodni stranku index.php typu "vstupte a dejte si do bookmarku nasledujici stranku, at vas neotravuje reklama" mi neprijde zrovna v souladu s filozofii free-webu "prostor za reklamu".
Jako nechápu...bud seš natvrdlej, nebo já nevím...
nikde jsem nepsal aby lidi daly své stránky do bookmarku aby se jim nezobrazila reklama, právě jsem se ptak na to cos tím, když to tak lidi dělají..asi sis to špatně vyložil :(

jinak čeština...nikdo neí dokonalej když píše způsobem ťuky ťuk pár prstíkama a ještě k tomu píše rychleji než všemi deseti, to pak jsou chybky no :(
2 Admin serveru www.diabloII.doupe.cz: no, jeden z nas dvou tady asi pomalejsi bude... muzes mi vysvetlit jediny duvod, proc se hlavni stranka nejmenuje index.php a proc se na ni nezobrazuje reklama??? ja ho reknu za tebe - aby neprekazela a nezdrzovala... proto plni uvodni stranka pouze ulohu vstupu, je na ni reklama, ale protoze uz vetsina ma v bookmarku skutecnou hlavni stranku, tak to ani tak nevadi, ze... takze nepremyslej nad tim, jak to resit, kdyz to vlastne obchazis... bud umisti reklamu dolu pod vsechny stranky, nebo ji zabuduj do hlavni stranky.

a co se tyce te cestiny... tady se prece nejednalo o zadne preklepy... to vidi kazdy... napr. ted "nikde jsem nepsal aby lidi daly své stránky"... tohle zpusobilo tuky tuk par prstikama??? spis bych rek, ze nekdo nevi, kde se pise "y" a kde "i"... a pokud se to povede v jednom odstavci nekolikrat, tak je to zvlaste bijici do oci... nad obycejnyma preklepama bych se nepozastavil, ty se stavaji.
Jeje To snad pise sam pan ucitel cestiny. Bomba takove lidi tu potrebujeme :) POrad hledaj chyby a obsah o cem stranky sou je zdaleka nezajima. A obsah je daleko dulezitejsi nez nejake Y I koho tohle zajima stejne lidi. Nehledi tolik na pravopis. Spis je zajima co si zde muzou stahnout popripade obsah clanku a podivat se na neco zajimaveho. Nevim proc se chce porad nekdo sviditelnit tim ze ma lepsi znalosti cestiny nez ostatni o tom to tu neni :))
Pro Vlczaak:

Tak za prvé : čeština...když se podíváte na moje stránky, neřekli by jste že jsem obyčejnej zedník, s češtiny jsem mněl 4, ale stránky dělal umí...tak to je a já se za to nestydím...každej jsme nějací :)

za druhé : hlavní stránka se nemenuje index.php protože se menuje default.php3 a kdyby jsi četl cele tohle forum, tak by jsi se dozvěděl, že nemohu umístit reklamu na hlavní stránku, protože mi narušuje design stránek, a proto jsem žádal administrátory at mi nějak ten html kód modifikují....za další - mněl jsem jejich reklamu na každé stránce dole, a stejně mi smazaly celej obsah ftp, tak já to nechápu.

na druhou stranu se tady rozčilovat nebudu, protože kdyby to udělal někdo jinej, tak je jim to ůplně putna, ale protože náš server je hodně naštěvovanej (cca 800 ip adres denně) tak z toho dělaj velké halóóó..

jinak už se přesouváme do konce roku na placenej server a s vlastní doménou, tak se nebudeme zbytečně rozčilovat...
to je opravdu takovy problam zabudovat do vzhledu stranky objekt o velikosti cci 400x200 px co se tice tho kodu tak nevim co nanem chces modifikovat. kdyz si ho nechas umistit na urcite misto tak tam proste bude a jsi bezstarosti (dokoce se snim dá pohybovat pres JS)
presnou polohu kodu si urcis tagem :<!--WZ-REKLAMA-1.0-->
2 Nemo: ne, nejsem ucitel cestiny... a taky jsem psal, ze bezne se nad urovni cestiny nepozastavuji, protoze vsichni jsme nejaci... ale takhle ji prasit, to je sila... myslis, ze by si v programovani nekdo dovolil zamenit 'y' a 'i'??? ze by misto <img> napsal <ymg>??? tak proc si to dovoluje k ceskemu jazyku?

2 Admin serveru www.diabloII.doupe.cz: na tom, ze ses zednik nic neni... krom toho, kdybych potreboval nahodit fasadu, tak bych si te jeste predchazel :o) nicmene tu 4 z cestiny jsi dostal zaslouzene a za to jak ji prasis by ses stydet mel... ale to je ostatne tvoje vec.

co se tyce reklamy na hlavni strance a narusovani vzhledu... kecy. spousta lidi tu zabudovanou reklamu do hlavni stranky ma... a pokud jsi ji mel dole, tak neverim, ze to byl duvod ke smazani - spis byl jiny. spis byl ten, ze se ti podarilo vytvorit opravdu dobry a navstevovany web, ktery se vymyka limitum free-webu (napr. limit na objem prenesenych dat nebo ne-zobrazovani reklamy) a je vhodne, jej presunou nekam, kde o nej bude postarano tak, jak si takovy web zaslouzi. samozrejme za penizky ze. preji hodne stesti.
Jojo Admine serveru www.diabloII.doupe.cz je to tezka domluva tady na webuzdarma taky pomalu odchazim od WZ na placenej hosting konecne bude pohoda. Jeste par uprav a je to :)
No abych to ještě více upřesnil...já mám reklamu na nahoře, v tom rámečku, a reklama na webzždarma kromně klasické velikosti banneru přidává ještě 2 obrázky na každé straně banneru, a když to tak udělá, tak se mi ten rámeček celej zvětší...chápete to ? nebo prostě jsem ten kód nemohl upravit tak, aby mi to vyhovovalo..

co se týče toho , že jsme vytvořily velmi kvalitní web, kterej by už nemněl bejt na free-webu, tím jsi mně dosti polichotil, ale už uvažujeme že to přesuneme na placenej, tak sem zvědav...zatím se mějte a držte nám palce :)
Jojo drzim a ti vyjde vse co chces a at tam nemas takove problemy jak tady. A hlavne jeste vetsi navstevnost :))
Na návštěvnost si nestěžuji :)

Včera bylo na stránkách 1018 unique ip adres, a z toho všichni lezli hned na soubor default, kdežto jen 85 navštívilo soubor index.php s reklamou...

nebude to webzdarma stačit ? :)