zase to nejede??

zadnej z uctu, kery se snazim spravovat nejede. problem je na Vasi strane?
jestli to nebude tim, ze jsem vcera promazal nekolik set uctu, ktere neodpovidaly pravidlum ?
kdyztak napis nazev uctu
Se ani nedivim s tim mazatim to tu je na denim poradku maze se maze se pravidla nepravidla a maze se dal a dal :/
_nech si svoje blbe kecy_
za celou dobu (2,5 roku) si pamatuju, ze takovych pripadu bys napocital na jedne ruce ... a vsem jsem se omluvil

tohle neni uplne fer jednani pomlouvat vsechno bez ohledu na skutecnost, pokud te stvem tak hodne, bez prudit nekam jinam
JO fer to neni ale ty se Omlouvas az potom co jim to smazes a neposles ani upozorneni. A ja pak trpim s nima. Kdyz clovek vi kolik jim to dalo prace a kolik casu nez se lidi naucily chodit na ty jejich stranecky a kdyz uz maji suprovou navstevnost. Tak jim to nekdo smaze. Tomuhle ty rikas ferovost?
Fakt bych se přimlouval i za ostatní, aby si posílal člověku, u kterýho nedochází k nějakému fakt hrubému porušování pravidel, nějaké to upozornění pár dní předem, aby tu chybu mohl odstranit. Ono se tady asi skutečně může někdo i rozbrečet nad tím, že ztratil drahocenný data, třeba o uživatelích apod. Pak to ten člověk může rovnou celý zabalit a na nějakej svůj web si může počkat až do doby, kdy na ulici najde nějakou pořádně nacpanou peněženku, aby si mohl dovolit placený hosting a popř. doménu. A to může trvat i dost dlouhou dobu :-)

Chápu, že to tady potřebuješ "vyčistit", ale dělej to trochu ohleduplně. I když je asi pravda, že je hodně těžký odlišit, jakej uživatel je tady "kurva" a dělá si z Webzdarma "dojnou krávu" od těch, kteří si zase jen něco důkladně nepřečetli.

Chtěl bych se ještě zeptat, kdy plánuješ zprovoznit to přepisování souborů na FTP. Furt mi WC píše "přenos selhal". Už mě od mazání a nahrávání nových souborů bolí pařáty :-)
to Mira:

pokud jde o to přepisování souborů na FTP serveru, kontaktuj se třeba někde na info@contactel.cz. Tam asi tak před rokem měli stejný problém, taky upgradovali FTP server a taky ne?lo přepisovat soubory, jinak to fungovalo stejně jako tady teď, ?lo jen mazat a nahrávat nové soubory. Třeba ti tam pomů?ou.
> Chápu, že to tady potřebuješ "vyčistit", ale dělej to trochu ohleduplně. I
> když je asi pravda, že je hodně těžký odlišit, jakej uživatel je tady "kurva" a > dělá si z Webzdarma "dojnou krávu" od těch, kteří si zase jen něco
> důkladně nepřečetli.

no to je presne ten problem, trefils to na hlavicku
zkus se na to podivat z druhe strany, tech uzivatelu je opravdu hodne, me to desive otravuje uz takto ... kdy mam s jednim takovym smazanym uctem nekolik sekund prace, predstava, ze bych cloveku, ktery si do "svych" 50MB nahraje nove album treba Mig 21, psal varovny email, ze tohle neni v souladu s podminkami a ze bubu a jeste jednou atp. ... no ta predstava je desiva, to by fakt neslo

ftp: uz by to snad melo byt ok, cimz se omlouvam tem, ktere jsem ted sestrelil z ftp, nechtelo se mi cekat na dobu kolem 3h ranni, kdy je tu nejmin lidi :-)
Jo, máš to těžký. Vůbec nezávidim.

Řešením by nejspíš bylo upgradovat hardware, software. Jenže to jsou zase ty peníze.
mira & ftp: prave jsem to testoval a zda se, ze ftp slape tak jak ma!!! dokonce uz se soubory vytvareji zase s pravy -664 (misto -644 v dobe, kdy to zlobilo). diky. (ani jsem nestihl dopsat ten inteligentni upload... neni cas :o)

> JO fer to neni ale ty se Omlouvas az potom co jim to smazes a neposles
>ani upozorneni. A ja pak trpim s nima. Kdyz clovek vi kolik jim to dalo
> prace a kolik casu nez se lidi naucily chodit na ty jejich stranecky a kdyz
> uz maji suprovou navstevnost. Tak jim to nekdo smaze. Tomuhle ty rikas
> ferovost?

Kapitan Nemo & mazani webu: neverim, ze nekomu da spoustu casu a prace vytvorit stranecky, ktere maji vysokou navstevnost a pritom neni schopen osetrit, aby byly v souladu s podminkami (legalni obsah, zobrazovani reklamy a traffic, ktery odpovida free-webu - tedy ne zadny download CD v mp3).
Taky nemluvim o straneckach ktere nemaji zadnou grafiku sou hole bez nejakeho desingu ale mluvim o tobre vypadajicim dalo by se ric az profesionalnim webu. Kdyz to vezmu obrazne i kdyz profesionalne to nevim napriklad neco jak sou srandicky.cz dalo by se rict ze je tam taky podle tech pravidel webuzdarma poruseno snad vse. Vim ze to na webuzdarma nemaj ale myslim si ze tady by stim neuspely. MP3 Videa a dalsi. Jde ciste o princip. O nic vic.
Jo a kdo si tam hraje s phpeckem doprkvancic.....nejede mi diky monitoringu warningu rozarka....mrkni se a zaplakej se mnou...
http://rozarkaweb.aktualne.cz nechcete tam nechat jen ERRORY???
2 Nemo: prave jsem se koukal na ty srandicky.cz... no, ten design neni nijak uzasny, ale o to nejde... jde o to, ze se ty stranky zcela urcite nevejdou do 50 MB volneho prostoru na webzdarma + jejich traffic by pravdepodobne prekracoval omezeni free-webu (cca 90 MB/h). ale to jsou prece vlastnosti profesionalni webu - velky rozsah, vysoka navstevnost a z toho plynouci velky objem prenesenych dat. a nelze ocekavat, ze tohle ti uspokojive pobezi na free-webu - ostatne ten je urcen pro amatery... pro profesionaly je pripravena jina nabidka. nebo snad ty stranky porusuji jeste jine podminky???
Jezisi vlczaaku ty ses vul myslel sem to jen jako priklad. To znamena ze by tam nemely tolik toho ale treba a to je zase priklad 30 mb treba mp3. Kapišto ?