Jak sbalit holku

ty bláho, volám na linku týrání dětí... :)
Je ti... 11 a ty se bojíš výprasku? Nechceš se ještě o té holce poradit s maminkou? (tohle jsem výjimečně myslel celkem vážně, teda pokud tě má máma fakt trochu ráda)
Dej si inzerát:

Známý Astronom, mající problémy s počítačem a sexuálním pudem, hledá neznámou Astronomku, která zná řešení alespoň jedné z uvedených kategorií problémů.
PS: o počítačích nemusíš vědět ani ho... naprosto nic !
to je prča, to je prča... :)
kdy chces je to na tobe nesmis se toho bat :]

a mas docela zvlastni mamu hehehe na to ze ti je skoro 12 a musis hned po skole domu :]. Me je jen o 3 roky vic a kdyz mi konci skola tak sem jeste trea do sesti venku pak tdu domu abych se jeste neco naucil;)
delam ukoly treba od pul sedmy do pul osmy
a vo vikendu chodim domu v 22-23 to cumis co :]?
Mám zjištěný, že zběžné pročtení před hodinou postačí - na průmyslovce se totiž biflovací předměty typu bížule, děják či zemák moc nenesou. Úkoly dělám obvykle o velké přestávce, nebo mezi půl sedmou a osmou (čili až ve škole). Jediné, co dělám doma, jsou takové ty důležitější věci jako referáty. Nejlepší způsob, jak udělat úkol, je ještě stihnout ho ve škole (děláš například příklady v matematice trošku dopředu), než ti jej zadaj, či těsně potom, co ti jej zadají. Jinak platí pravidlo "dávat na hodině pozor". Co se zbývajícím časem (odpoledna, víkendy)? :)))
Neodbočujem, protože tím co jsem řekl zákonitě vzniká po škole hromada volného času.
astro: sem na gymplu uz 4m rokem a mam znamkovy prumer 72% [mame procenta ne znamky] tj sem ve tride prumer / lehky nadprumer ...
a jeste nikdy sem z niceho nepropadal ...
dyt sem ti to rikal udelej to tak jak sem ti to rek a hlavne se toho neboj ... a uz se na nic neptej, musis to brat s lehkosti delas z toho hrozny problemy hehehe
Este jadna rada:
Skus sa priklonit na jej stranu! Napr.: ak sa bude ona niekomu vysimievat, tak sa pridaj na jej stranu! Alebo ak si zabudne napr. pravitko na matematiku, a ty mas nahodou dve, tak jej jedno pozicaj!
mas predsa vyhru 50/50! (bud vyhras alebo prehras...) Posud sam ci sa vie rozpravat lepsie ona alebo ty, lebo ak sa vies lepsie rozpravat ty, tak to mas na 90% vyhrate!
NESMIS SE TOHO BAAAAAT NESMIS! CHAPES? NEEEEEEEEEEEEE! TO JE HLAVNI SE CHOVAT PRIROZENE A NE SE BAT PROMLUVIT S NAKOU BUCHTOU CHAPEEEEES?

jeeee caps (jako ze omylem :]])
tak se odnes na reklamaci nebo ja nevim heheh
Nezbyde ti nic jinýho, než k ní přijít a říct "hele, (resp. čau woe), já to s balením holek moc neumím, zabalíš se mi sama, že bych tě pak jenom popad?" ;)
to s tou reklamaci byl jenom vtip aby ses neurazil ;)
tak to je mazec kua, astronom nechape vubec ani hovno a je tu uz kolem 85 prispevku bo kolik... :D
pepe: a divíš se? to co jsi popsal (astrouš nechápe ani hovno a to už tu je 666 příspěvků), je typický charakteristický znak všech threadů, které se týkají astronoma.
nemam naladu cist znova ten zacatek, ale:

Pokud po tobe pokukuje, pokukuj ty po ni, pokud nepokukuje, zacni, trebas se prida;) pak zacni o necem mluvit.. pozadej o cislo na mobil.. je tyvlastne nemas mobil.. tak o ICQ cislo.. nemas ho nahodou zakazany? PROSTE SI NAJDI NEJAKEJ ZPUSOB JAK S NI BEJT SKORO PORAD V KONTAKTU! (sry za SHIFTa). Kecejte o vsem moznem, pak (jak sem uz psal) nejak zaved (pokud ona nezavede) na to, jestli uz nekoho ma a tak dale. Pozvi ji do kina. (nebo se ji zeptej tu). Pokud nebude mit dost penez, tak to za ni zaplat (ja platil za oba dohromady á 250,-Kc za Rychlyho Stripese) a mozna po chvili.. Po chvili se date dohromady..
skusal si pouzit feromony? :-)
VzA: někde výš jsem zahllídla tvoji otázku "ale kdy s ní mám navázat řeč...?" Odpověď zní - za 3-4 roky ;-)
Ne vážně, všichni kromě VzA (ty to nezhodnotíš a tvůj názor už je jasnej): jsem tak mimo já nebo on? Francouzáky ve dvanácti? Jsem tak stará nebo tak out? Xakru... mýmu mladýmu je 8.. neměla bych mu už ke svačině balit prezervativ?
Imho je teď dis dvacet, takže měla dítě ve 12. :vD
ty vole tolik příspěvků za pár hodin co jsem tu nebyl? To nečtu, přečetl jsem jen první astronomův dotaz...

hele astronome, něco podobného jsem kdysi občas asi taky prožíval, ale prostě by ses měl smířit s tím, že máš na baby ještě zhruba 8 let čas...