adresa lokalniho mysql

mam takovy delikatni problemek. mam nove wifi propojeni a nahle mi blbne mysql server... tedy, ten jede normalne, ale ja neznam jeho adresu. mam dane ip do wifi site, ale to nefunguje stejne jako localhost, 127.0.0.1, ... nemam predstavu, kde bych zjistil adresu mysql serveru (na svem pc), a nemuzu se tedy k nemu pripojit.

pokud jsem online (sit neni mimo), tak vsechno jede spravne (na mem pc!). ale slo by to i bez site?
Pokud máš mysql na svém pc, tak by to mělo fungovat i bez sítě.
Adresy by měly být ty, ktéré jsi zadal localhost,127.0.0.1. Ty jsou univerzální a měly by fungovat jak s siti, tak i bez. Aspoň u mně to tak jde (Připojen přes LAN).
Zkus přeinstalovat mysql.

Tomík.
hm, preinstalovat... no nevim. kazdopadne ani jedna z tech adres bez site nejede.
Je to jen návrh. Nemusíš to dělat. Ani nevím, jestli to bude mít efekt.

BTW: Blbec řekne, že mu blbne windows a nechá si ho přeinstalovat:-)

Tomík.
mnoo.. ja mam kuprikadu mySQL konfigurovany tak, ze se tam lze pripojit jen z adresy 127.0.0.1 (localhost), treba to mas obracene
oukej, vyreseno: chci to sem napsat, kdyby mel nekdo odobny problem.

adresa byla v poradku, protoze web se po 20-30 sek. nakonec rozbehl, ale to je dost divny, zejo? takze jsem zacal patrat v kodu (umrtvovani komentari), az jsem dosel k fci gethostbyaddr(ip), ktera se neustale snazila pripojovat k netu, a jelikoz sit jela, jen bylo neco s routerem u acces pointu (nebo co to je), tak apachi trvalo silenou dobu, nez uznal, ze se netu nedovola, a funkci utnul. asi tak nejak.

stacilo dat podminku, aby se fce spoustela, pokud $_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] != "c:/dokumenty/"