Přihlášení k databázi

Ta databáze vám bude padat často...nevim proč to tak je ale na wz padá furt. Jedinou útěchou je že za služby se nic neplatí:D.Kdybych za doménu platil a padala mi takhle databáze tak bych asi platit přestal
Tak chyba SQL neustale pretrvava, bohuzel. Bylo by mozne situaci nejak napravit? Uznavam ze toto je free hosting, ale myslim ze i na free hostingu by mely byt stranky alespon trochu citelne. A nejsem na WZ, ale na CZWEB a situace je naprosto stejna.
Dobrý den,
nastavení MySQL databáze mám, ale heslo, které mám vygenerované mi phpMyAdmin nebere, vymazala jsem databázi, ale ani nové heslo nebere.
Díky
Při změně hesla dochází k určité setrvačnosti, takže je nutné nějakou dobu počkat, než se doopravdy změní (ta doba je neurčitá - raději počkat nejméně 1/2 hodiny). Průběžně si to pak můžeš kontrolovat na: https://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=mysql
OK díky, to minulé heslo bylo přes 12 hod. Jen abych tam neměla další chybu.
Prosím Tě až mne to tam pustí, moho to heslo někde změnit. Našla jsem změnu jen do ftp a w.
Na tom odkazu výše si můžeš nastavit nové heslo pro přístup do databáze (asi jsi to už udělala). Jiné heslo při instalaci toho e-shopu nepotřebuješ. Přístup do administrace e-shopu si nastavíš v průběhu instalace toho e-shopu. Pokud chceš změnit přístupové heslo sem na WZ (do nastavení účtu), tak se dá změnit na zdrese https://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=heslo (to je heslo pro FTP přístup). Ale o tuhle změnu ti asi nejde.
Díky, už to šlo ale pouhých 5 minut a spadlo to, tady se váže nědá nic udělat.
V první řadě si v nastavení reklamy (v administraci účtu na WZ) nastav vkládání reklamy někam pryč - zvol možnost Relativní cesta k hlavnímu rámci/souboru: (ten soubor si musíš sama vytvořit a pak jej nahrát na web). Pak si znovu nahraj soubor index.php (protože do tohoto se ti už vložila reklama a po instalaci by to asi dělalo paseku). Tu to dělá už teď, protože tě to nepřesměruje na adresář s instalací. Proč jsi vlastně měnila to heslo k databázi?
Díky za radu, ještě trochu (ten soubor musím vytvořit)... Díky
Zdravim:
mám web castle-lord.wz.cz , ale když se chci přihlásit na mysql.webzdarma.cz k databázi tak vyplnim údaje kliknu na přihlášení a stránka se mi načte znovu (ta samá s formulářem na přilášení), žádnej error nic. Nechápu čím to může být. Díky
Darkry: Máš databázi aktivovanou v administraci?
Ano mám. A mám i zadané heslo atd.
<HTML>Máš povolené cookies? Zkusils jiný prohlížeč? Já se do tvé db přihlásím.</HTML>
Teď mi to funguje ve FF, ale nechápu tedy proč Chrome nefunguje. Cookies mám povolené ještě jsem si to kontroloval...
Problém je, ale ještě v tom, že mi nefunguje ani přihlášení na web:
http://www.castle-lord.wz.cz/prihlaseni.php
(registrace také ne). A to je trošku blbé i kdyby to v jiných prohlížečích šlo...
Přihlášení uvnitř php skriptu je na prohlížeči naprosto nezávislé. Očividně tam máš prostě chybu - máš správně vyplněné přihlašovací údaje k databázi? (Vzhledem k chybě u funkce mysql_connect si myslím, že ne. Navíc databázový server určitně není na adrese 192.168.12.6, na kterou se snažíš přihlašovat.)

___
A když se podívám na samotné přihlášení, tvůj skript by neměl generovat žádný notice/warning/fatal error. Například přihlašovací skript nekontroluje existenci proměnných $_POST['jmeno'] a $_POST['heslo'].
Mám stejný problém, nedaří se mi přihlásit do phpmyadmin (o webu samotném ani nemluvě). Když změním heslo, tak to třeba na půl hodiny funguje a pak opět ne. Z toho, že se nelze přihlásit do phpmyadmin, usuzuji, že je chyba na straně serveru. Co s tím?
web konkrétně mi hlásí chybu

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Access denied for user '*prihlasovacijmenodomysql*'@'192.168.12.2' (using password: YES) [1045]
<HTML>To je tady u phpbb ale bohužel obvyklé (viz příspěvky výše). Není to systém stavěný zrovna na provozování na freehostingu. Databáze je prostě přetížená.

Co se týče hesla, už někde výše v tématu (a i v jiných) se píše heslo neměnit! Nech ho pořád stejné.</HTML>
Když ho nechám stejné, tak se prostě nepřihlásím ani na těch 5 minut. Po změně hesla ve webové administraci je možné se přihlásit, stejně tak i funguje web (po změně config.php), ale třeba na 15 minut. Pak zase nic.

Takže oficiální stanovisko zní "neprovozovat phpbb na webzdarma.cz" ?
Mám menší nápad, co kdybych si při instalaci fora v php nastavil jiný MySQL ne ten od vás ale jiného hostingu? mám tu jistou chybu
Databázi můžeš mít kde chceš (klidně i doma na veřejné IP) a ani na WZ nejsi omezen jen na MySQL. Jsou tu i další použitelné databáze.
Ahoj, nejde mi připojit databázi. neustále mi to píše toto:
"Warning: mysql_connect(): The server requested authentication method unknown to the client [mysql_old_password] in /3w/wz.cz/e/evidence/connect.php on line 7"
nevím co s tím :/
Změňte heslo do databázy aby se uložilo v novo požadovanom formátu.
ahoj nejde mi prihlasit k phpmyadmin potrebujem spravit zalohu z Mysql . da sa vydolovat aj inac ako cez phpmyadmin ( konzola )