mimořadná akce!

Našel jsem pas.wz.cz

Web je celý v ruštině a povídá návštěvníkům o akci! Každý si může koupit české občanství za 5000 EUR. :) Že je to dobra příleřitost. K tomu vyžadují kopie pasu a rodného listu, adresu trvalého bydliště a kopie dokladu o bezúhonnosti. Kam posílat peníze? Je tam čísla účtů u platebních systému eGold a Webmoney.

Na webu nejsou žádná telefonní čísla, žádné adresy ani emejly. Překvapilo mě to, že podvodníci tento web vůbec vytvořili. Napadá mě jenom jedna myšlenka: pokud někdo chce peníze ukrast, vždycky se najde ten, kdo být okradeným prostě přeje :)
huste :-))))
prapodivné je to. že občanství třeba Venezuely nebo Kosta-Riky stojí více jak šestkrát víc: 33000 USD :)
Skromnost je pěkná vlastnost, zvlášť u těch, kteří si na chleba vydělávají ilegálním prodejem občanek ;-))))
tak jsem na to koukal a dozvěděl jsem se jen toto

! ВНИМАНИЕ АКЦИЯ ! На данный момент мы имеем возможность предложить вам уникальную возможность стать гражданином Чешской республики всего за 5 000 ЕВРО или USD 5 350! Неупустите свой шанс стать гражданином страны которая с 1.5.2004 станет членом ЕС!

Ale když si to umí někdo přeložit tak to musí být dobrý.
Každý člověk se musí nějak živit
Překládám:

!POZOR, AKCIE! V danou chvíli my máme možnost nabídnout vám unikátní příležitost se stát občanem ČR za pouhých 5 000 EUR nebo 5 350 USD! Nenechte ujít šance se stát občanem státu, který se stáne součásti Europské unii od 1.5.2004.
dada, charašo, uz letim :-)))
zajímavý, to mi připomína toho kluka po povodních, co se obohatil na povodnovém konte