Padání stránek

Asi ty webzdarmáky zabiju! Tak debilní hostitel snad je jenom jeden! Horší bejt nemůže! Mám stránky http://t610.kvalitne.cz a pořád mi to hlásí něco jako že Stránku nelze zobrazit, chyba 404 apod.. Přitom 5 vteřin předtim sem na tom místě byl a fungovalo to! A nestává se to jenom mě! Do diskuze mi to píšou lidi že jim to dělá taky! Hlavně u diskuze v PHPčku! Mnohokrát sem taky poslal přímo webzdarmákum úchylákum rozhořčený majl s tímto problémem, a NIKDY MI NEODPOVĚDĚLI! Tipuju si že za tohle mi stránky smáznou z webu, ale AŤ MI VYLÍŽOU PRDEL! Nemam rád webzdarma! Je to banda úchyláku po penězích! Jenom samý reklamy a takový podobný kraviny, ale aby za ty prachy co dostávaj měli taky kvalitní služby, to ne.. HOVADA!

Omlouvám se za ty slova, ale já sem tak nasr*j, že už nevim jak jinak o tomhle problému mam informovat... Ještě jednou promiňte :(
No to sem blázen. Já dam do Jména fóra Padání stránek, a von tam skočí můj Nick...
Na wz se dívám nic nového. Když přeskakují formuláře, co teprve web? :-)
To je vsechno jen a jen tovje chyba, ze proste stranky delat neumis.. Proc sem nedas ani link? Me stranky mi chodi normalne, porad a nepadaji.. A to, ze neumis cist, to uz je holt horsi... Vrat se do prvni tridy, a pak to muzes zkusit znova..
<HTML>take me to desi... to ze preskakuje formular je desiva predstava nastane na foru chaos je treba zasahnout!
Obdivuji lidi kteri si troufnou na vypsani "spatne fungujiciho formulare" a navic pisi weby ktere jsou dokonale a jedine co snizuje jejich kvalitu je hosting!</HTML>
> Já dam do Jména fóra Padání stránek, a von tam skočí můj Nick...

To bude asi rukama... ;)
nikdo tě nenutí tady hostovat :-))
můžeš použít třeba atlas tam budeš mít borou adresu :-))
to chat-maniac:
:-)


to Sojkovec:
ty mi něco řikej že neumim dělat stránky. Ty je neumíš. FUJ! Ach ty kombinace barev... Ach ty framy.... žádná databáze, PHP tam sice máš, ale využití 0%.... Bejt tebou tak sem ani moc nepíšu... A vůbec. Proč mě kritizuješ, když sám neumíš číst? Link sem tam dal!
frejmy?.. Kde?
BTW a ty umis? .. To tvoje mi totiz pripada, jako kdyby to bylo delany ze sablony, nebo phpRS, ci neco podobneho...
tak pokud je můj mozek šablona, tak teda...

Mimochodem. Nenapsal jsem sem můj příspěvek proto abych se s někým hádal, ale abych už konečně slyšel odůvodnění od webmastera.
A vůbec. Co že se tak vyznáš v šablonách? A co že víš o phpRS? Na tom asi něco bude...

Ale už toho nechme. Nejsme tu přeci od hádání, že? :)
Proc bych o tom nemel nic vedet? Spustu webu takhle lidi delaj, a navic jsem phpRS pro jednoho cloveka nastavoval... Ja sam to nepouzivam a sablony se daji poznat podle kodu, jsou tam napadne veci, jako "jsem vlozte to a to, a taky Odkaz1, Odkaz2... Obycejny selsky rozum, nepotrebuju je znat..
Jo, to máš pravdu, ale pokud ty stránky potřebuješ udělat rychle, tak si dáš na web tu šablonu a až uděláš ty svoje tak šablonu smažeš :).

Viz http://popularnet.wz.cz
Ja to tedy takhle nedelam, ale to je jedno, je to jen vec nazoru.

BTW vycitas mi na mych strankach barvy, budiz, nemusi se ti to libit, ale docela by me zajimalo, kde si vzal ty framy?
No dobře, nejsou tam. Ale vypádá to tak :D
To není k smíchu, ale k pláči! :o(
www.martan.wz.cz
Termíku, Termíku. Někdy je potřeba chladná hlava a klidný přístup. To bývá nad zlato.
PS: pravděpodobně sis smajznul index.php, tak ho tam stačí znova nahrát ;-)
to majkls: nesmáznul. Všechno je v pořádku :(
a není velkejma písmenama, nebo nemáš tam windowsáckou mezeru ? A nevyhodil si oprávnění ke čtení souboru ?
Termik >> budu ráda, když se s námi podělíš o link na jiný český freehosting s lepší nabídkou služeb a méně otravnou relamou...
A třeba taky s adminem, který ti rychle a korektně odpoví poté, co jsi mu velkými písmeny napsal, AŤ TI VYLÍŽE P*L...
Řešení je jednoduché:
Zařídit si vlastní IP a DNS (třeba na kolejích s internetem to tak má každý), nainstalovat Apache + PHP + MySQL a poznat, že to není žádná prdel se starat o server tak aby všechno fungovalo a nebylo riziko, že to někdo z venku napadne.
Jo, to můžeš zkusit a zaručuju ti, že při tvým jednání ten počítač bude zachvíli na 10 000 malejch koustíčků, protože ho rozkopeš, s tvojí trpělivostí :-)))) Zkompilovat Apache je ještě hračka, ale pak se ti nabalí PHP, GD knihovna SSL a už to začíná...


PS: sám mám doma server (pochopitelně na linuxech) , takže vím, o čem mluvím ;-)

Můžeš to prubnout.... Bude sranda :-))))
hm, takze konstruktivni diskuze k problemu, jak vidim.

a problem tu je: asi posledni tyden mi web http://juneau.wz.cz jede opravdu blbe ve smyslu pomalu,pokud vubec. Je cely v phpecku, po kliknuti na odkaz mi mozilla casto nahlasi "file contains no data" (to jako ze ze serveru nic neprislo?), cekani na nahrati stranky je nekonecny (a vytizeni linky na nule)... nerikejte mi, ze je to namrazou na stromech.

vazne bych rad vedel, proc se navstevnici meho webu skoro nikam nedostanou.
<HTML>me tvuj web jede bez problemu</HTML>