pretizeni serveru?

docela by me zajimalo, na cem wz.cz bezi, protoze pokud v nedeli v jedenact odpoledne nezvladne oblsouzit vetsinu mych dotazu, tak tedy... vazne nevim :)

1) stranky... juneau.wz.cz (ano, opet me nespokojene ja)... kliknuti na odkaz nikam nevede, stranky bud Not found, nebo se nacte uvodni! stranka, i kdyz odkaz vede do uplne jine casti webu.

2) tusim, ze je to vytizenim serveru, kdyz se nenacte css externi soubor a stranky pak vypadaji jako nepovedena prezentace 11 leteho webmastera. To mi uz tedy vazne vadi. Obzvlast, kdyz s tim reload nic nenadela.

3) prenosova rychlost 0.1- 0.3 kB/s ... uzasny :) Staci zadat jakoukoli jinou adresu (mimo wz.cz) a okamzite se zdvacetinasobi, prenos bez problemu.

4) chutovka. pred tydnem jsem zde psal prispevek "vymazani databaze", u ktereho strasi cisilko "1 odpoved"... kliknu a koukam, ze v prispevku je porad pouze muj text, a pak nic. Proc phorum ukazuje jednu odpoved, kdyz tam zadna neni?

5) snad to neni mozillou.

... neradte mi, at si optimalizuji scripty. To uz moc nejde, protoze take nejsem zadny amater. A dalsi vec: ja tu nejsem proto, abych otrocil serveru, ale aby server slouzil mne.

6) o pet minut pozdeji: web najizdi normalne, dokonce extremne rychle. Tak, jak by to melo byt samozrejme. Vysvetli mi nekdo tento bordel?
ps: stacilo by mi deset minut normalniho chodu. az bude vsechno opet v normalu, tak budu spokojeny. ted jsem ale pekne vytoceny...
Napriklad ted uz asi 10minut nejede *.wz.cz ale totalne vubec neexstuje taky nevim cim to a je celkem mne to stve a se vsim co tu mas souhlasim..
Je to bordel, mě to taky nefachá (http://g3a.wz.cz), to bude v pondělí zase ve škole připomínek, že mi to zas nefunguje, ale jak jim mám vysvětlit, že za to nemůžu já? ^^
Už jsem se na to taky jednou ptal (na HW serveru). Někde jsem to viděl dokonce napsaný, ale nevím, zda to bylo na wz. A jinak s přetžením serveru mějte trpělivost. Je to freeweb...
Už jsem se na to taky jednou ptal (na HW serveru). Někde jsem to viděl dokonce napsaný, ale nevím, zda to bylo na wz. A jinak s přetžením serveru mějte trpělivost. Je to freeweb...
Everything that has a beginning, has an end...
2Miloso: Nechci te nejak udavat, ale tvuj web zavani designem MSN/HOTMAIL/MSN Messenger.... cihnete na to...