FTP upload nejede

Co s tím zase je. Když chci něco poslat přes Total Commander, tak se to připojí, ale při pokusu uploadovat soubory to zahlásí, že "přenos selhal, pokračovat v činnosti?" Co s tím zase máte?
<HTML>prekrocena kvota?</HTML>
<HTML><i>prekrocena kvota?</i>

taky mozne, ale osobne bych to spis hadal na vetsi pocet prenasenych souboru/dat, nebo na dlouhou dobu necinosti po pripojeni...
Win/Total Commander neudrzuje s FTP spojeni ani za prenosu dat.. takze kopirovat tim soubor o velikosti napr. 100MB je nemozne</HTML>
Pokud je spojení stabilní, tak se dá přenést klidně i 1GB. U pomalejších čí nestabilních spojení už je to problém. Kolísavé spojení může nachvíli přerušit spojení a přenos je pak v .... .

Tomík.
Jako to jsou 2 soubory o velikosti 8+4 kB (a to ještě přepisuji původní) a velikost mám maximálně 47,5 MB (limit je jak známo 50MB). A dnes to dělá to samé...
Tak tohle nechápu: právě jsem objevil, že Total CMD ukazuje kolik mám obsazeno a je tam fakt "100,33% used", ale u mě na disku to zabírá přesně 49,8 tvrdí Windows průzkumník/ vlastnosti/velikost v bajtech (z těch čtyř údajů ta nejvyšší)
Problém je v souborovém systému. Win a Linux používají jiný systém souboru. Win - FAT, NTFS. Linux - ex2fs. Z toho vyplývá, že velikost z Win nemusí odpovídat velikosti na Linuxu.

Tomík.
Tomík: musely by bejt stejne velky clustery...
Nejdřív ty staré soubory smaž a až potom nahraj nové aby to nepřetahovalo limit
skousel jsem snad vsechny FTP clienty. Uz jsem z toho zblblej. Musim sakra delat nejakou elementarni chybu. Napriklad kdybych mel uzivatelske jmeno x.wz.cz co bych vyplnoval ? Dekuji za vsechno, ale neodpovidejte po 10.2.2004 protoze to uz bych mel mit stranky hotove, a kdyz to tam nehodim rychleji jsem uplne v !HAJZLU!
server: ftp.webzdarma.cz
jmeno: x.wz.cz
heslo: (je jasny)
nevíte někdo proč nejde nahrávat na ftp,přes "kopírovat,vložit"
lukas: M$ neni vsemocny :-)
Nejde mi uiploadnout souber vetsi nez 2 MB.
Chci tam dat soubor o velikosti napr 3MB, ale on se na 2.21MB zastevi a vyfuckuje me. Prej mozna nemam povoleni...
NEVITE JAK BY TO SLO?
!JE TO PRES ftp, ne pres web!
Přes FTP není žádný limit. Zkusil jsem přenest 6MB a v pohodě.
Možná ti selhalo spojení mezi tvým PC a webzdarma.

Tomík.
Mě to taky nefunguje. Mám si ověřit zda mám oprávnění ukládat soubory. co teda s tim, uz ste na to prisli?
josef.borec.cz
Presne tohleto mi taky hlasi
A nemáte překročenou kvótu?

Tomík.
Samozřejmě, že to je tím... Lidi pracující s počítačem by měli mít alespoň základní znalosti angličtiny, pak by pochopili, co znamená Quota exceeded..
A mozna se jeste radeji poucit, co je to ta kvóta vlastne zac :-)