Problém s FTP

Zdravím lidi, mám takový menší problém. Při nahrávání souborů přes FTP nahraju některé soubory a některé nahrát nejdou(přenos se sekne a sekne se i připojení a nejde nic dělat). Nejsem na to žádný odborník a proto bych potřeboval nějakou radu, co dělat. Protože je mi divné, že 8/10 souborů se nahraje během 3-5sec a ty ostatní(stejně velké) se tam nenahrají(nebo spíš jenom z části, pak se to "kousne")
Díky za odpověď.
A když bych se chtěl pokusit nahrát soubory přes wz.cz/admin, tak mi to háže : Nemohu se přopojit k serveru jimikwp.wz.cz:21 s uživatelem jimikwp.wz.cz

Zkuste to znovu ... ... Prosím o radu a děkuji za odpověď.
Předpokládám, že se tedy pokoušíš uploadovat přes nějakého FTP klienta - v tom případě by mohlo pomoci zapnutí pasívního režimu přenosu. Chybka může být ale i v nestabilitě tvého připojení k netu.
Zdravím.
Také mám problém s FTP, nejdou mi posílat nové soubory na náš web, soubory, které již na webu jsou jdou přepsat novými jdou, ale další soubory již přidat nejdou. Podotýkám, že prostor mám obsazený z 21 %. Snažila jsem se podívat na web přes webzdarma - správce souborů, ale tam mi to vykazuje chybu 404 - nelze nalést. zkouším to již třetí den. vždy při přenosu souboru přes FTP nastane chyba. Zajímavé je to, že při přenosu opravovaných souborů (třeba index.htm) přenos funguje bez problémů.

Prosím o radu.
Jakého FTP klienta používáš? Zkoušela jsi nastavit ten pasívní režim přenosu?

Možná se opakují nedávné potíže na wz. Já mám stránky i na doméně .wz a dostanu se jak na stránky, tak do správce souborů (ale IP adresa mých stránek je rozdílná od tvých stránek). Při opakovaném pokusu mi to rovněž hodilo chybovku... takže:

Rada - zkus počkat...
Používám FTP IronWare - pasivní mod jsem zkusila stále nic nepomáhá. Zkusím to zas zítra. Zkouším to ze třech různých počítačů a výsledek stále žádný.