Potvrzovací email

DObrý den, k webu dreveneklece@kvalitne.cz jsem uvedl špatný email, bylo by možné doménu obnovit nebo poslat nový potvrzovací email na "jakup.ruby@seznam.cz"?..Děkuji, přeji hezký den.
Dobrý den, mazání se trochu protáhlo, doména je však ve frontě a jakmile bude smazána tak si ji budete moci založit znova se správným e-mailem.
Dobrý den, včera jsem zaregistroval doménu dobrmann.euweb.cz. Doména byla volná, ale ještě mi nepřišel potvrzovací e-mail.
okanik56@hotmail.com
Děkuji za odpověď
Dobrý den, e-mail byl odeslán včera v 17:43. Zkontrolujte si složku Spam.
Bohužel jsem ani ve spamu či odstraněné poště nic nenašel. Můžu prosit o znovu zaslání ?
Děkuji okanik56@hotmail.com
E-mail byl znovu odeslán.
Dobrý den, při založení stránky florbalkoberovy.wz.cz jsem napsal špatně email a to florbal.kropice@email.cz správný je florbal.kropice@seznam.cz ... prosím o smazání, abych mohl znova založit nebo abyste mi poslali potvrzovací email na florbal.kropice@seznam.cz díky
Dobrý den,

e-mailovou adresu u účtu jsem Vám změnil a nechal na ni zaslat aktivační e-mail.
Dobrý den,

na msstonozka.unas.cz jsem si v minulosti změnil registrační emailovou adresu na spravce.msstonozkaweb@gmail.cz. Nyní při aktualizaci stránek jsem si všiml, že jsem vložil chybnou koncovku emailu. Google totiž nemá cz. Správná adresa je tedy spravce.msstonozkaweb@gmail.com. Prosím, tedy o změnu emailové adresy, abych mohl od Vás získávat emaily. Jelikož současná emailová adresa je neexistující, nemohu tuto změnu udělat sám, protože nejsem schopen přijmout potvrzovací email o změně.

Děkuji.
Dobrý den, adresu jsme změnili.
Dobrý den,

zaregistrovala jsem si volné doménové jméno: havrankojc.wz.cz, ale nepřišel mi žádný aktivující email. Mohl byste mi jej prosím zaslat znovu?

Zkontrolovala jsem složku Spam i Hromadné, ale nikde není k nalezení.

Děkuji.



Přidávám email: havrankojc@seznam.cz
nechal som vám znovu zaslať aktivačný email, prosím prekontrolujte si i zložku spam
Prosím o zaslání aktivačních emailů k zaregistrovaným webovkám lkmontáže.kvalitně.cz a lkmalirstvi.kvalitne.cz. Nenalezeny ani ve spamu, ani nikde jinde. Prosím zmenit email adresy na jednu a tu samou a to lkspolecnost@gmail.com . Dekuji
Aktivačné emaily boli znovu zaslané na email adresy uvedené pri registrácií.
Dobrý večer, v listopadu jsme řešili k oboustranné spokojenosti a finále bylo:

čt 03.11.2016 15:25

Dobrý den,
po roce se Vám zašle zálohová faktura na prodloužení služeb. Pokud o službu nebudete mít zájem, doklad nehraďte.
--
S pozdravem tým Webzdarma.cz
www.webzdarma.cz | FAQ | fórum
Jaké je moje překvapení, když přišla výhrůžka, že musím většinu zlikvidovat do sedmi dnů. na Vaší doméně paratdnes.wz.cz,paratdnes.cz jsme zjistili překročení diskové kvóty 200MB - aktuálně doména zabírá 2356MB.
Když napíšu na adresu, kterou jsme komunikovali, tak nemám šanci, protože se to nyní vrací! Jakoby jste si dělali legraci!
Pokorný
Dobrý den,
dne 3.11. jsem Vám odepisoval na ticket a sděloval jsem Vám, že bude nutné aktivovat voucher na program Premium na dobu 12 měsíců zdarma, který jsme zasílali s prvním emailem o ukončení blogovacího systému.