Webhosting pozastaveni

Dobrý den mohu se zeptat proč mám odstavený web na email my nic nedošlo?Případně děkuji za odpověd
Hosting bol odstavený z dôvodu phishing, žiaľ som nedohľadal upresnenie odstavenia. Hosting som Vám obnovil.
Dobrý večer chtěl bych se zeptat proč mi byl zablokován web klimatizace.blgz.cz zrušil jsem blog a chtěl nahrát wordpress ale nevim co se stalo. Můžete mi někdo prosím poradit píše mi to: Provoz těchto webových stránek byl pozastaven z důvodu porušení podmínek použití služeb webzdarma.cz. Majitele stránek jsme o tomto porušení informovali na e-mailu. Bohužel žádný email mi nepřišel.
Hosting klimatizace.blgz.cz som obnovil.
Dobrý den, můj web byl taktéž pozastaven, rád bych věděl z jakých důvodů, nejsem si vědom toho že bych něco porušil. Na e-mail mi nic nepřišlo, proto píšu sem. Děkuji a hezký den
hosting som obnovil, bol odstavený z dôvodu preťažovania serveru generovaním html výstupu väčšieho ako 15MB, pravdepodobne sa Vám niektorý zo skriptov zacyklil
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat proč mi nejde web? testweb1.euweb.cz Děkuji za odpověď
Dobrý den,

podle všeho jde o chybu v PHP kódu, startujete session když už ji máte nastartovanou + máte vypnuté zobrazzování chyb PHP pomocí funkce error_reporting(). Chyba serveru se zobrazuje protože PHP skript nevrátil výstup.
Aha moc děkuji za pomoc :)
Obávám se že tímto to není, tuto funkci jsem odstranil a stále web nefunguje. Pokud by bylo možné, pokusil byste se tento problém vyřešit ? Předem děkuji
Nebo to neřešte, omlouvám se :D
Dobrý den, byl odstaven provoz stránky holek.zaridi.to. Žádný e-mail jsem neobdržel. V čem je problém. Díky.
Hosting som obnovil. Odstavený bol z dôvodu preťažovania serveru generovaním HTML výstupu väčšieho ako 15MB. Pravdepodobne sa Vám niektorý zo skriptov zacyklil.
Dobrý den, můj web mauli01.webzdarma.cz byl taktéž pozastaven, rád bych věděl z jakých důvodů. Na e-mail mi nic nepřišlo, proto píšu sem. Děkuji a hezký den
Dobrý den,
Vaše doména byla odstavena z důvodu přetěžování serveru. Váš PHP skript se nejspíše zacyklil a vygeneroval HTMl výstup větší než 15MB. Doména byla obnovena.
Dobrý den, nefungují mi stránky www.benca.cz , píše mi to "Došlo k plánovanému ukončení provozu služby Blog

Svoji doménu však můžete nadále využívat pro klasický webhosting na Webzdarma.cz

Jako alternativu nabízíme na webhostingu instalaci redakčního systému Wordpress jedním kliknutím"
O co jedná, prosím?
A taktéž www.judo-praha8.cz, nefunguje, ale tentokrát už to nepíše vůbec nic. Děkuji za vyřešení. Benca
Dobrý den,

Můj web www.magic-r.wz.cz byl pozastaven, žádný informativní email jsem neobdržel. Prosím o vysvětlení proč setak stalo.

Děkuji
Dobrý den, díl jak rok jste se nepřihlásili do správy hostingu nebo prostřednictvím FTP. Systém informaci zasílal 16.2.2018 a následně v den odstavení 3.3.2018. Hosting jsem Vám obnovil.
Dobrý den, web naší knihovny knihovnatynnbecvou.wz.cz byl pozastaven, e-mail s informacemi jsme nedostali. Prosím o vysvětlení popř. obnovení webu.
Děkuji, hezký den.
Dobrý den. Můj web tomuchytil.wz.cz byl taktéž zastaven za porušení podmínek bez emailového upozornění.
Hosting obnoven, překontrolujte si vaše skripty, některý z nich se vám zacyklil a vygeneroval HTML výstup větší než 5MB čím způsobil přetížení serveru.
Dobrý den, prosím o obnovení mého webu bobrihraz.wz.cz. Děkuji.
Hosting bobrihraz.wz.cz obnoven.
Bobří hráz moc děkuje za obnovení :-).