nechodí flash fotogalerie

Od vašeho "velkeho třesku" nechodí flash galerie (http://www.flash-gallery.org/download.html) , což na b>dříve registrovaných www chodí<b>. Bude tato aplikace u Vás ještě někdy v budoucnu chodit?
V prípade že sa jedná o flash, nebude zrejme chyba vo webhostingu ale v danom flash, prípadne v užívateľovo nainštalovanom doplnku ktorý zabezpečuje prehrávanie flashu. Osobne flash neodporúčam používať, obsahuje veľké množstvo bezpečnostných dier.
Je zajímavé (proč asi?) že stejný flash chodí na jiných mých webech hostujících na Vašem WEBZDARMA. Pokud budete chtít seriozně řešit tento Váš problém jsem Vám plně k dispozici.
P.S. Pokud budete chtít řešit problém že se nejde na Váš webzdarma.cz přihlásit pof IE11, jsem Vám rovněž tak k dispozici.
Problém u domény yjc2016x.wz.cz odhalený. Flash sa korektne načíta, ale pri zobrazovaní obsahu pristupuje k súboru flashgallery.php ktorý výstup správne vygeneruje ale serverom je do kódu vložená reklama čím flash na stránke nedokáže obsah správne parsovať a preto sa nezobrazí nič. Po aktivovaní programu Premium chyba zmizne a galéria sa korektne zobrazí, viz https://ctrlv.cz/1YGW
Jestli jsem dobře pochopil, pak webzdarma jdo kodu vloží reklamu i za cenu toho, že web nebude fungovat. Myšlenka hodná následování .... A tak se ptám, do kdy tu svoji chybu opravíte? A
Nejedná sa o chybu ale o vlastnosť hostingu Zdarma, viz podmienky prevádzky https://www.webzdarma.cz/podminky/ bod 3: Poskytovatel služby si vyhrazuje právo vložit na uživatelské stránky reklamní proužek a to buď na úvodní stránku nahoru nebo na všechny stránky dolů - dle výběru uživatele, příp. reklamní lištu na všechny stránky nahoru (to vše podle volby uživatele)
Jak jsem psal na začátku mého dotazu: Od vašeho "velkeho třesku" nechodí flash galerie na nově registrovaných domenach...takže je to Vaše chyba. Nebo musíte napsat, že od "velkeho třesku" bude tato flashgallery diskriminována tím, že nebude chodit. Pak by to byla vlastnost webuzdarma. Jinak je to normální chyba webzdarma.
Děkuji za spolupráci. A teď ještě ten IE11, viz výše
Všímam že už ste si upravili chovanie vkladania reklamy a fotogaléria Vám funguje.

Prihlásenie v IE 11.0.9600.18314 som práve otestoval a korektne som bol do administrácie hostingu prihlásený. inou verziou IE žiaľ nedisponujem.
No kdyby jste mi poradili s tím vkládáním reklamy, mohli jsme poklábosit o něčem jiném. Ale ... i tak, není to Vaše chyba?
Take jsem se přes IE11 právě přihlásil ... dík za spolupráci
Problém s nefungování mé flashgalerie zmizel, avšak zůstala taková divná vlastnost: ROLL-lištička s náhledem dalších/předchozích obrázků bliká ... docela to trhá očima. Po načtení všech mini-obrázků blikání přestane a vše se chová "klidně". Lištička roluje ...
Mohl bych dostat nějaký "fígl" jak se toho zbavit aby to fungovalo před "velkým třeskem" ... ??? Budu Vám vděčný.
... asi na mě zapoměli /zapomely ...