Odstavení domény

Dobrý den, moje doména byla odstavena ale nepřišel žádný email s vysvetlením a tak se chci zeptat, jestli by ste mi napsal duvod tohoto pozastaveni. Predem dekuji
Dobrý den,
Vaše doména byla odstavena z důvodu přetěžování serveru kdy se Vám nějaký PHP skript nejspíše zacyklil a vygeenroval HTML výstup větší jak 15MB. Doménu jsem obnovil
Děkuji za informaci a obnovení domény.
Dobry den, omlouvam se ze rusim ale moje domena testweb1.euweb.cz byla opet odstavena. Udelal sem chybu v PHP prosil bych o obnovu. Predem dekuji
Obnoveno.
Děkuji Vám.
Dobrý den, nemám přístup ke svým stránkám. Chápu, že došlo k plánovanému ukončení provozu služby Blog, ale o termínu ukončení jsem nebyl informován. Moje doména byla odstavena ale nepřišel žádný email, takže jsem neměl možnost provést zálohování stránek. Nový zvolený účet galerie.xf.cz dosud nebyl aktivován. Na tento nový účet bych chtěl převést obsah odstaveného účtu galerie-pp.xf.cz.
Za Vaši pomoc předem děkuji.
Mohl bych požádat o zprovoznění webu www.sokollibis.blgz.cz na pár hodin, potřebuji stáhnout stránky do archivu. Děkuji.
Požiadavok prosím napíšte na podpora@webzdarma.cz viz https://www.webzdarma.cz/forum/detail/35451
Dobrý den,

omlouvám se za překročení úložné kvóty 200MB (o 30MB) na strankach cervenatrida.wz.cz. K překročení došlo omylem, již několik let jsme nepromazali galerii stránek školní třídy.

Náprava byla provedena, ulozny prostor byl uvolnen.

Děkuji moc za opětovné udedéní stránek do provozu.

S pozravem,
Dalibor Matura
Dobrý den,
stránka je již v pořádku. Děkujeme
Dobrý den, moje doména byla odstavena ale nepřišel žádný email s vysvetlením. Muzu poprosit o obnoveni domeny? Dekuji. L.
Dobrý den, Vaše doména byla provozována na službě Blog, která již byla ukončena.
V administraci si můžete doménu přepnout na klasický hosting.
http://kaufner.webz.cz/ - asi jako ostatní: Doména byla pozastavena, ale žádný e-mail jsem neobdržel. Takže ani netuším, co mám opravit. Bylo by možné nějak upřesnit? Děkuji.
Doména kaufner.webz.cz bola odstavená z dôvodu preťažovania servera guestbookom. Pravdepodobne niekto prelomil ochranu pri zadávaní príspevkov a spamuje vám guestbook.
V čem konkrétně je problém? Návštěvní knihu (guesbook) mám vloženou od Blueboard.cz. V rámci Webzdarma (PHP, SQL) mám pouze komentáře a diskuzní fórum tam nic není. Ani v té knize od Blueboardu nejsou žádné záznamy navíc. Díky za upřesnění.
Doménu jsme obnovili.
Dobrý den, po nahrání wordpressu byla moje doména odstavena ale nepřišel žádný email s vysvetlením.
Systém doménu omylom odstavil. Hosting som Vám obnovil. Za komplikácie sa ospravedlňujeme.
Dobry den,
domena classifieds.wz.cz byla odstavena, ale žádný email o tom mě zaslán nebyl. Žádného porušení pravidel si nejsem vědom, žádné speciální PHP scripty které by to molhy zacyklit tam neběží... prosím o řešení. Děkuji. Bycek.
Systém doménu omylom odstavil. Hosting som Vám obnovil. Za komplikácie sa ospravedlňujeme.
Dobrý den, byla odstavena doména holek.zaridi.to . Chyba ve skriptu. Chyba byla odstraněna.

Děkuji za opětovné obnovení,
Hosting obnovený.
Dobrý den, moje doména byla odstavena a nepřišel mi žádný vysvětlující email. Předem děkuji za vysvětlení a pomoc.
Niektorý z vašich skriptov sa pravdepodobne zacyklik a vygeneroval HTML výstup väčší ako 5MB. Hosting som Vám obnovil.