Odstavení domény

Zdravím,
ačkoli už tento web nijak zvlášť aktivně nevyužívám, překvapila mě hláška o odstavení domény z důvodu údajného porušení podmínek. Ještě více mě překvapilo nepravdivé tvrzení, že "Majitele stránek jsme o tomto porušení informovali na e-mailu." Žádný takový mail jsem opravdu neobdržel, takže vůbec nemám ponětí o jaké porušení podmínek se jedná, vzhledem k tomu, že web je už pěkných pár měsíců v neměnném stavu. Předem děkuji za objasnění situace.
Vaša doména bola omylom odstavená pri útoku prebiehajucom na naše servery. Za komplikácie sa ospravedlňujeme. Hosting som Vám obnovil.
Zdravím,
mne sa stalo to isté. Mohli by ste mi to tiež obnoviť ??
Ďakujem.
Obnovené. Niektorý z vašich súborov generoval HTML výstup väčší ako 5MB.
Dobrý den,
chtěl jsem Vás poprosit o zprovoznění webu biolog.wz.cz.
Stalo se nám totéž.
cca 4 roky je tam stejný obsah, jen jsme jej přesunuli z blogu pod wordpress.
Dobrý den,

Vaše doména byla odstavená jelikož překračuje limit pro data 200 MB, který je dostupný v programu Zdarma. Na doméně je momentálně cca 950 MB dat. Uvolněte prosím místo tak, abyste se vešli do limitu, nebo si navyšte program na Premium.
Dobry den,

mozna mam stejny problem s ja2.wz.cz; bohuzel jsem mel v administraci nastaveny uz neplatnou adresu a nikdo me nekontaktoval jinak.

Mohli byste prosim stranku obnovit, pripadne mi dat vedet?
hosting som obnovil
Poprosím, také o obnovu finanalyza.kvalitne.cz, také mám pravděpodobně stejný problém, protože mně žádný email nepřišel. Děkuji.
Dobrý den,
stránka byla odstavena z důvodu vygenerování HTML výstupu většího jak 5MB. Prosím, optimalizujte své PHP skripty. Stránku jsem obnovil.
Aj mne obnovte prosim :/
Duplicitný požiadavok vyriešený v druhom vlákne fóra.f
Dobrý den, mám také odstavenou doménu http://www.testcerner.wz.cz/. Kde je prosím problém ?
Dobrý den,
doména byla odstavena z důvodu, kdy HTML výstup přesáhl 5MB. Zřejmě se jedná o zacyklený skript. Prosím sjednejte nápravu. Doména byla obnovena.
Dobrý den, mám také odstavenou doménu www.fckalabekb.wz.cz, jak to můžu napravit. Děkuji
Dobrý den,
doména byla odstavena z důvodu, kdy HTML výstup přesáhl 5MB. Zřejmě se jedná o zacyklený skript. Prosím sjednejte nápravu. Doména byla obnovena.
Dobrý den, byla mi odstavena doména onehour.xf.cz z důvodu porušení podmínek. Ovšem zdá se mi, že k žádnému porušení nedošlo. Podmínky jsem si znovu přečetl a nic jsem nenalezl, co by bylo v rozporu. Můžete mi prosím odblokovat doménu, či objasnit důvod zablokování? Děkuji, s pozdravem Matouš Bendl-technická podpora ITRepors.cz
Systém identifikoval vaše presmerovanie na facebook ako možný phishing a preto hosting odstavil. Stránku som obnovil. Nedokážem vám však zarušiť že nedôjde k znovu odstaveniu domény pre rovnaký dôvod.
Děkuji za rychlou opravu. Pokusím se to předělat, pokud to půjde. S pozdravem Matouš Bendl, ITReports.cz
Dobrý den,
Byla mi odstavena doména http://coffeworld.wz.cz/ z důvodu překročení kvót, smazal jsem soubory, ale doména je stále odstavena.
Děkuji.
Dobrý deň, mám tiež odstavenú doménu www.sifruj.wz.sk. Kde nastal prosím problém ? Ďakujem
U domény coffeworld.wz.cz je porekročený priestor FTP úložiska. Buď odmažte nejaký obsah, alebo upgradujte na program Premium.
Niektorý súbor na doméne sifruj.wz.sk vygeneroval HTML výstup väčši ako 5MB a preto server doménu odstavil z dôvodu preťažovania. Hosting som obnovil.
Prostor jsem promazal už jak sem jak jsem tady psal minule, ale až teď se to ukázalo v administraci, tak prosím o obnovení.
Hosting som obnovil.