Reklama

Dobrý den, když si přes .htaccess vytvořím subdoménu, například http://sub.domena.wz.cz která je uložená v adresáři http://domena.wz.cz/subdomeny/sub/index.html musím na ní zobrazovat reklamu, když už je na úvodní stránce http://domena.wz.cz? (mám nastaveno zobrazení reklamy jen na úvodní stránce nahoře)
Děkuji za odpověď.
Asi záleží na tom, jestli to opravdu bude "podstránka" (pak reklama určitě potřeba nebude) a kolik obsahu zůstane na hlavní doméně. Ono totiž půjde hlavně o aplikaci tohohle:
"Stránky, které kromě banneru nemají žádný další obsah a slouží pouze jako vstupní stránky (obsahují víceméně pouze: "Vstupte", "Pokračujte zde", atp.), nejsou úvodní stránkou z čehož jasně vyplývá, že porušují tato pravidla." ref. https://www.webzdarma.cz/podminky/podminky-reklama/
@Freeze
To bude vedlejší stránka, problém je ale v tom, že systém nerozpozná, že se jedná o subdoménu a reklamu mi vloží i tam.
Úvodní stránkou je myšlena nejnavštěvovanější stránka Vašeho webu, tedy zpravidla index.html, index.htm, index.php nebo index.php3

Keďže máte súbor pomenovaný index.html tak sa doň reklama pochopiteľne vloží.
Dobrý den, můžu tedy skrýt reklamu na subdomene, když na úvodní (nejnavštěvovanější) stránce je?

Úvodní stránka (domena.wz.cz) - reklama vložena
Subdoména (sub.domena.wz.cz) - reklama také vložena
Mám nastaveno vkládání reklamy jen na úvodní stránku nahoru.
Úvodní stránkou se myslí soubor "index*". Pokud je soubor také pojmenovaný index*, reklama se do nej vloží.
Ptám se, jestli mohu na subdoméně skrýt reklamu, například javascriptem.
@Daniel: Ne. Správné řešení je nastavit vkládání reklamy do jednoho konkrétního souboru (pokud vím, tak ještě nedávno to šlo) a ten explicitně includovat jenom v tom "hlavním" indexu. Tím by se neměla reklama vkládat nikam jinam -- ale pokud už takové nastavení neexistuje, tak mě opravte.