Překročení limitu 200mb

Dobrý den, dnes mi dorazil email s tím, že jsem překročila povolených 200mb (nyní 211mb). Můžete mi prosím poradit, jak poznám, který obsah mi zabírá tolik místa? Moje stránky obsahují především texty (překlady) a mám tam asi 12 fotek. Užírají mi tolik místo pluginy, co mám nainstalovány ve Wordpressu?
Další otázka se týká upgradu na premium. Chtěla bych na něj přejít, ale potřebuji vědět, zda budu muset web zase stěhovat. Původně moje stránky byly blgz blog a další přesun už by mě nepotěšil
Áno, plugin backupwordpress vám zaberá z jeho zálohami viac ako 170MB. Stačí zálohy súborov .zip stiahnuť k vám do PC a z hostingu zmazať čím sa dostanete do limitu. Aktiváciou programu Premium nemusíte nič sťahovať ani meniť URL adresu. Všetko zostane tak ako je, len sa vám navýšia hostingové parametry.
Děkuji,po chvíli pátrání a prolézání ostatních vláken mě osvítila žárovička a došlo mi, že se ty zálohy ukládají přímo na server. Smazala jsem to, tak doufám, že se to nějak projeví. Ještě jednou děkuji za odpověď a přeji příjemný večer.
A ještě jeden dotaz k premium s doménou. Pokud bych chtěla aby mi z url zmizelo ono blgz a zaplatila bych si premium s domenou, musela bych stránky stěhovat nebo by se "přejmenovaly" automaticky? A pokud ano, tak jestli ti co mají původní url by byli automaticky přesměrování. Sem samouk některé věci jsou mi stále záhadou. Děkuji za odpověď.
Postačuje novú doménu pridať do vášho účtu. Následne vo vami použitom systéme nastaviť aby pracoval prostredníctvom novej adresy url.
Dobrý den,
také mi přišel e-mail o překročení limitu 200MB (momentálně 213MB) a pokud něco do 7 dnů nesmažu, zruší se mi stránky. Změnšil jsem vložené obrázky, ale v "Nastavení" se zatím velikost použitého nezměnila. Nevím tedy, zda už dodržuji kvótu nebo ne. Nerad bych, aby se mi stránky smazaly. Lze někde zjistit velikost použitého místa ihned? Také používám Wordpress a jsem samouk. Nevím, co mi na stránkách zabírá tolik místa a co mohu bez problému smazat, abych si zbytečně nezabíral místo. Děkuji za odpověď.
Doménu bodlak.euweb.cz som uviedol do bežného stavu (zrušil som u nej varovanie na prekročenie súborov). Ak systém bude doménu znovu kontrolovať a zistí prekročenie kapacity, bude vás informovať rovnako ako tomu bolo teraz.
Dobrý den,
opět mi přišel e-mail o překročení limitu, se stejným překročením 213 MB i přesto, že jsem mezi kontrolami smazal nějaké fotky a všechny fotky zmenšil. Poradil byste mi prosím zda mohu něco smazat, aniž bych musel mazat cokoliv z obsahu webu? Nebo musím promazat obsah webových stránek? Děkuji za odpověď. Bodlák
Tak beru zpět. E-mail o překročení mi přišel, ale v nastavení už mám zobrazeno využitých pouze 197MB. Díky