Nefunkčné stránky

Dal som si všetky zložky, ktoré som chcel a keď dám spustiť stránku (http://trainsimulatorkatalog.wz.sk/) tak mi vypíše toto:

UŽIVATEL NEDODAL OBSAH

Čítal som si aj príspevok, v ktorom mala stránka rovnaký problém. Je to spadnutím servera? Alebo tým, že som sa zaregistroval dnes a dnes som to tam aj dal?

Vopred ďakujem za odpoveď.
Na FTP ste nenahrali vlastný súbor index.html preto sa zobrazuje obsah súboru index.html ktorý sa vytvoril pri založení hostingu.
Dobrý den,
poradíte mi prosím jak dokončit webovku?? moc tomu nerozumim, ale když si zadám (parkwaydrivefanspage.borec.cz), nefunguje to.
nevím jak dál
Na vami uvedenej stránke aktuálne evidujem nahratý obsah a pri zobrazení v prehliadači funguje. Skúste si premazať cache prehliadača.
Ďakujem za odpoveď. Som však začiatočník. Mohli by ste mi poradiť ako na to?
Dobrý den,
otevřete si stránku v anonymním okně. https://napoveda.seznam.cz/cz/anonym-chrome/
A potom?
To je vše, stránky byste měli vidět.
Dobrý den, jsem úplný začátečník a přesně nevím, co dělám, ale po přihlášení mi vyskočí hláška "nastala chyba v pripojeni k databazi"
Čím je to způsobeno?

Děkuji za odpověď
Dobrý den,

s největší pravděpodobností máte zadané špatně údaje pro připojení k databázi.
Můžete být, prosím, konkrétnější?
Soubor connect.php, máte zde nesprávné údaje - určitě se nemůžete připojovat do naší databáze jako "root", název databáze také nesouhlasí.

Nastavení MySQL naleznete ve své administraci.
Dobrý den, rozhodl jsem se vytvořit si vlastní stránku, nahrál sem tam soubory, ale vždy když to spustím, tak mi to píše, že soubor nebyl nalezen. Link na stránku je vojtechtomis.euweb.cz
Súbor na ktorý v iframe odkazujete skutočne neexistuje, http://vojtechtomis.euweb.cz/responzivni_web.html;fotogalerie.html;zarovnani.html;vino_flex_box.html