Odstavení příspěvku

Dobrý den,
Z nějakého důvodu mi byla odstavena doména. Nejsem si vědom ničeho, co bych udělal špatně.
Rád bych poprosil o aktivaci domény. Předem děkuji...
V názve stránky ste použili registrovaný názov a systém stránky z možného phishingu odstavil. Prosím použite iný názov na ktorý sa nevztahujú autorské práva. Ďakujem
Za akým účelom je vytvorená táto webová prezentácia facebook-social.wz.cz ?
Netuším za akým účelom je vytvorená stránka facebook-social.wz.cz, ale systém ju idenfikoval ako možný phishing a preto ju odstavil.
Dobré obnovte mu hosting udeľujem mu na to autorské právo
Vzhľadom k tomu že nieste vlastník spoločnosti facebook nemáte oprávnenie udeliť autorské práva na niečo čo nevlastníte.
@Jozef Sorokáč: Takto právo bohužel nefunguje. A navíc jsem si jsem skoro jistý, že ani vy k registrované známce "facebook" nemáte jakákoliv práva.

Mimochodem, to vaše (ne)slavné fórum opět nefunguje. (Slavné proto, že požadavků na jeho obnovení ze zálohy je tady na místním fóru několik.)

Jinak vaše fórum rozesílá e-mail z adresy "info.adminfacebook@pobox.sk" kterou lze jistě považovat za podvodnou. A to snad je i porušení 5. bodu podmínek webzdarma.cz. Takže jste patrně jste dobře zaplatil, když vás podpora toleruje.
Páni viem že nie som vlastník som Administrátor a to že používam mailovú adresu info.adminfacebook@pobox.sk je vec mojich kolegov nie vaša ak to chápete a autorské právo sa vzťahuje na moje právomoci v spoločnosti Facebook, Inc ako môjho zamestnávateľa
Nič v zlom ale neverím v to že by facebook chcel po svojich zamestnancoch vytvárať blog na freehostingu a na phpbb keď sami vlastnia tisíce serverov. Naviac zamestnanec facebooku by si vedel rady ak by mu fórum končilo chybou v aplikácií a oprava by mu nezabrala viac ako pár minút. Preto neverím že ste zamestnanec spoločnosti facebook, inc.
Buďte si klidně Administrátor zeměkoule, pokud vám to udělá radost ;-)

A pokud nějakou pracovní smlouvu opravdu máte (o čemž pochybuji), doporučuji ji prostudovat. Jistě tam nebude pasáž, která by vám dovolovala vystupovat jménem společnosti (což by kvůli výše zmíněným známkám bylo třeba), naopak tam bude pasáž toto zakazující. Mimochodem, lidé pracující pro Facebook v Evropě mají smlouvy s Facebook Ireland Ltd.

Každopádně jsem si dal ty 3 minuty práce, abych nahlásil adresu "info.adminfacebook@pobox.sk" jako možný phissing.
Zmluvu od zamestnávateľa mám a mám udelenú aj túto právomoc
Dôvod odstavenia domény facebook.czechian.net?
Doména bola odstavená dňa 23.5.2017 09:44:29 z dôvodu: phishing
Aha rozumiem vám samozrejme no žiadny email mi neprišiel
Pri tomto type odstavenia sa email nezasiela keďže sa jedná o hrubé porušenie podmienok prevádzky.
Doména facebook.czechian.net bola vytvorená za účelom prevádzky k Facebooku a aby sa pomáhalo užívateľom takže poprosím vrátiť naspäť
Dobrý den,
pokud Vám doménu obnovíme, a bude stále obsahovat zakázané phishingové řetězce "Facebook.com" apod., bude doména znovu odstavena.
Dobrý deň zamestnávateľ o tom vie takže nie je problém fórum je k spoločnosti Facebook, Inc
Po zaregistrování mi nejde přihlásit (píše mi to, že se neshoduje uživatel a heslo). Ale píšu všechno tak, jak mám v pokynech. Prosím, kde dělám chybu.
Dobrý den,
máte na mysli přihlášení do účtu na www.webzdarma.cz ?