Snizeni objemu dat pod kvotu

Dobrý den,
web bez varování přestal fungovat, do registračního mailu nic nepřišlo, příčinou nejspíš bylo překročení objemu 200 MB dat. Soubory jsem umazal, asi se dostaly do koše, nastavení stále hlásí překročení objemu o 9% a web není dostupný. Jak to lze spravit, prosím?
Dobrý den,

doménu jsme obnovili
Děkuji, opravdu funguje, jsem velmi potěšen. Přeji hezké svátky a zdravím...
Nic jsem nepřidával, ale doména je opět "odstavená", indikuje 103%. Umazal jsem dalších 23 MB, ale nevím zda stačí počkat, nebo zda je nutno vyžádat aktivaci touto cestou...
Umazání asi nestačilo a asi je potřeba, aby někdo doménu odblokoval. Smím o to požádat, prosím? Dnes už server indikuje 80 % zaplnění prostoru, ale doména je stále "Odstavená".
Jak lze zjistit, co se do objemu započítává a co nikoliv. Jsem přesvědčen, že čistý objem dat byl přesně 195 479 923 bytů (což bych myslel, že je necelých 191 MB, ale server indikoval 103 % z 200 MB. Jak se tomu limitu má přesně rozumět? Jak se doména odstaví a jak se uvede opět do neodstaveného stavu? Děkuji za trpělivost a pomoc.
Hosting obnovený.
Děkuji za obnovení.
Prosím, jak lze zjistit, co se do objemu započítává a co nikoliv? Jsem přesvědčen, že čistý objem dat před "Odstavením" byl přesně 195 479 923 bytů (což bych myslel, že je necelých 191 MB, ale server indikoval 103 % z 200 MB. Jak se tomu limitu má přesně rozumět?
Doménu zřejmě odstavuje nějaký automat a do neodstaveného stavu ji zřejmě musí přepnout někdo z týmu podpory?
Děkuji za trpělivost a pomoc.
Prosím, jak lze zjistit, co se do objemu započítává a co nikoliv? Prve se mi doména odstavila, když čistý objem dat před "Odstavením" byl přesně 195 479 923 bytů (což bych myslel, že je necelých 191 MB, ale server indikoval 103 % z 200 MB. Např. pokud Je potřeba započítat celé bloky, jak jsou ty bloky veliké, nebo jak přesně se tomu limitu má rozumět? Je po každém "odstavení" a po následném snížení pod stanovený objem nutno vytvořit ve Fóru požadavek na odblokování?
Dobrý den, pokud obsah ponížíte po prvním emailu "varování" nemusíte žádat o obnovu. Pokud až po druhém emailu při kterém se hosting odstaví, je potřeba zažádat o obnovení.
Dostal jsem varovani ze jsem prekrocil 200 MB limit.
Ok, umazal jsem to podle meho lokalniho adresare na asi 160 MB
ale uz druhy den mi stale ukazuje starych 215 MB.

Jak se to aktualizuje ?
denne, tydenne nebo obcas

Dekuji.
Uz to vidim kyzenych 127 MB ale trvalo to od upozorneni asi dva dny.
Skoda ze to nejde vyvolat nejakym tlacitkem a tedy driv.
Tohle reseni vyvolava nejistotu.
Dobrý den,
včera jsem přidal pár malých obrázků
vzhledem k tomu, že se očekává v příštích dnech větší zájem,
a došlo k překročení na 201MB,
smazal jsem teď o hodně více, pro kontrolu postahoval celý web na disk
(nikde jsem nenašel jak zjistit kolik mi web zabírá,
toto je vždy asi jediná cesta udělat to po každém uploadu i malého obrázku že?),
tam mi hlásí že má 188 MB,
ale teď nevím jak vyvolat aby web zase začal fungovat,
co mám prosím ještě udělat ?
Hosting jsem Vám obnovil.