Jak odstranit přebytečná data?

Dobrý den,

dostal jsem email, kde mě varujete abych odstranil přebytečná data, protože jsem překročil diskovou kvótu. Já si ale nejsem jistý, jak to udělat, posledně jsem to udělal přes přihlášení do phpmyadmin, ale už si příliš nepamatuji, jak jsem to vlastně udělal. Mohl bych poprosit o pomoc? Děkuji
Omlouvám se, asi jsem zadal příspěvek do špatného vlákna?
Prihláste sa na FTP a odstráňte nepotrebné súbory aby kapacitne obsah klesol pod 200MB. Prípadne vykonajte upgrade na 500MB bezplatne za zobrazovanie reklamej lišty (po aktivácií už nieje možné vypnúť) alebo zakúpením hostingu Premium.
Zdravím a děkuji, navýšil jsem limit na 500MB, mohu požádat o aktivaci webu? (dlouho jsem se sem nedostal, tak jste mi ho už odstavili :/ :D) Děkuji!
Hosting obnovený.
Děkuji, ale před chvílí mi přišel email, že stále překračuji diskovou kvótu, přestože jsem si z domény omylem vymazal téměř všechno...Není v tom nějaká chyba? Teď už přece diskovou kvótu nemohu překračovat...
V zložke stavby-brno.webz.cz/wp-content/gallery/ evidujem 98% obsahu celej stránky. Zbylé 2% zaberajú súbory samotného wordpressu.
Ak Vám 200MB nepostačuje, je možné si na stránke povoliť reklamnú lištu a získate kapacitu 500MB.