Odstavení domény

Dobrý den, chtěl bych požádat o obcnovení domény vetordinace.wz, byla odstavena aniž bych obdržel nějaké avízo či zdůvodnění. Děkuji.
Dobrý den, informace byla zasílaná emailem dne 14.6.2018 09:01 a v den odstavení 29.6.2018 10:02. Hosting jsem obnovil.
Dobrý den, prosím o totéž, nejde se mi vůbec přihlásit. Děkuji
www.joga.unas.cz
Dobrý den, hosting joga.unas.cz eviduji funkční.
Dobrý deň. Poprosím o obnovenie domény peterujcik.wz.cz. Vôbec sa nezobrazuje. Ďakujem pekne. p.u
Dobrý den, hosting k doméně peterujcik.wz.cz, pokud existoval, byl v minulosti nenávratně smazán. Obnova dat již není možná. Hosting k dané doméně si můžete kdykoliv založit znovu.
Dobrý den,

mohu také poprosit o obnovení odstavené domény michalec.wz.cz . Nevím přesně co jsem porušil. Snažil jsem se rozběhnout WP, pak ho přesunul do složky 2, a do root jsem vrátil původní obsah do doby než vyladím WP prezentaci. Děkuji!!!
Dobrý den, chtěl bych požádat o obnovení domény pomocvirus.wz.cz, byla mi taktéž odstavena aniž bych obdržel nějaké avízo či zdůvodnění na email. Děkuji za vyřízení.
Hosting michalec.wz.cz obnoven. Odstaven byl z důvodu podezření na phishing.
Hosting pomocvirus.wz.cz obnoven. Byl odstaven z důvodu nepřihlášení se do správy hostingu nebo pomocí FTP déle než 1 rok. Email byl odeslán 1.8.2018 09:00 a v den odstavení 16.8.2018 10:00.
Prosím také o obnovení domény vinohradvbohdalci.unas.cz ,,, nejdřív jsem tam měl 2Mb přes limit, ale pak jsem promazal nepotřebné věci a mělo by tam být o mnoho méně ...Děkuji
Dobrý den, moc se omlouvám, ale nedopatřením jsem se také stal hříšníkem, který porušil jasně daná pravidla a na svůj web jsem toho nahrál více, než bylo správně. Už jsem vše navíc vymazal a budu na to dávat pozor. Předem velmi děkuji za obnovení stránek marty.webz.cz a ještě jednou se moc omlouvám. Marty
Hosting vinohradvbohdalci.unas.cz obnoven.
Hosting marty.webz.cz obnoven.
Dobrý den, z důvodu změny příjmení jsem měnil kontaktní e-mail (nově MVesely.2016@seznam.cz) a neuvědomil si, že jej musím změnit také zde. Mail již není funkční, takže na případná upozornění (např. ohledně GDPR) jsem nemohl reagovat. Mail si přitom nemohu sám změnit, aniž bych potvrdil na původní adrese. Nyní mně byla odstavena doména rozhledny-slovensko.webz.cz. Prosím je možné ji reaktivovat? Velmi děkuji.
Dobrý den, již eviduji že řešeno přes stejný emailový dotaz.
Dobrý den,
pokud je to možné, prosím o obnovení domény kapinus.wz.cz. E-mail, na který mi bylo doručeno upozornění, již delší dobu nepoužívám, a bohužel jsem k tomuto e-mailu zapomněl i heslo. Omlouvám se za potíže. Děkuji.
Již odpovězeno na stejný dotaz přes email.
Dobrý den,
prosím o obnovení domény muraxs.wz.cz. Email s info o odstavení mi nepřišel. Děkuji
Dobrý den, hosting byl odstaven z důvodu phishingu. Jelikož již eviduji tento obsah odstraněn, hosting jsem obnovil.
Dobrý den, prosím obnovit doménu mgr-petr-riha.wz.cz. Děkuji předem.
Dobrý den, z neznámého důvodu a bez upozornění byla odstavena doména vypisky.chytrak.cz. Mohl bych poprosit o obnovení, případně zdůvodnění? Předem děkuji.
Dobrý den.Ctěl jsem se zeptat,nemůžu se přihlásit na naše stránky LMKkopecek.wz.cz píše mi to chyba na serveru.Mohl bych poprosit o zdůvodnění?Děkuji..
Prosim, nemohu se cely den pripojit k http://www.klickdusi.wz.cz....pise mi to chybu.Muzete se na to podivat.Dekuji
take se dnes nejde pripojit na webstranku
Dobrý den, na pochod70.unas.cz eviduji chybu serveru. Chci poprosit o pomoc. Předem děkuji