neexistující účet

Dobrý den, před několika dny jsem si otevřel účet ....chytrak.cz, dneska mi přišel leták na slevu, ale stránky mi dávají zprávu že se nezdařilo přihlásit, nejde ani zaslat nové heslo, prostě účet není.
Dobrý den, bohužel jste neuvedli celý název účtu a proto vám nedokážeme v této záležitosti pomoct.
tomaslbc.chytrak.cz

Když se chci přihlásit, tak mi to dává, že uživatel nedodal obsah, což je pravda, dostal jsem nové heslo, přes FTP to teď píše, že je špatné heslo, i když tam dám nové. Nyní se můžu přihlásit dodaným heslem do administrace ale pouze přes mobil, když se přihlásím přes počítač, zobrazí se akorát 3 panely s navýšením tarifu. Když se zkouším přihlásit přes mobil tak mi to napíše, se nelze na tyto zdarma účty přihlásit přes https. Co s tím? Chtěl jsem jenom stránku se jménem, nějakým krátkým popisem a emailem. On by na ní ale stejně asi nikdo nechodil a asi to nechám být, protože se v tom moc nevyznám. Můžete mi třeba i poradit, jak přepnout prohlížeč z "velkých" výsledků na takovéto osobní a "menší" výsledky? Zatím jsem skoro žádné nenašel. Děkuji. T.
Správce souborů vrací toto:

Nemohu se přopojit k serveru tomaslbc.chytrak.cz:21 s uživatelem tomaslbc.chytrak.cz
Tak nakonec mi bylo administrátorem zaslané nové heslo, kterým jsem se přihlásil, když jsem ho podle další rady změnil na svoje, tak můžu i do správce souborů. Když zadám místo https jen http tak funguje i stránka Uživatel nedodal obsah (zatím jsem nenahrál obsah).

Můžete mi prosím pomoci vyřešit ostatní věci z dotazu? Tj. jak přiměju vyhledávač aby mi dával na chvíli nějaké stránky uživatelů? Popř. jsem si nevšiml, že by ve vašem katalogu šlo vyhledávat. S pozdravem.

Tomáš
Tak děkuji, už se mi ve vyhledávači něco objevilo, chce to trochu použít parametry.
Nyní už tedy vše v pořádku.
T.