ERROR při uprávě webu

Zdravím, dnes jsem si na vyzkoušení a na naučení se s wordpressem než si reálně zakoupím hosting založil svůj web. Nastavil pár základních věcí a nainstalovat plugin elementor a ocean extra. Ve chvíli, kdy jsem chtěl web upravit přímo skrz něj, tak mi to vyhodilo tenhle error
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 23680 bytes) in /3w/wz.cz/e/erikduben/wp-admin/menu.php on line 297 Sice anglicky trochu umím, a rozumím že pamět byla vyčerpána ale příjde mi to celkem jako blbost. Všude kam se dívám, tak lidi mají i na free hostingu rozsáhle weby, a já mám web kde je nastaveno jen základní menu, žádné obrázky a už mi to nejde. Jak je to možné? Je nějaká možnost to opravit a ve worldpressu se skutečně naučit prvně pracovat a něco si vytvořit než si reálně koupím doménu a webhosting? Díky moc za odpověď. S přáním hezkého zbytku dne Duben E.
Dobrý den, záleží od pluginu, některé nevyžaduje moc paměti na jejich chod, jiné jsou na paměť hodně náchylné a potřebují jí hodně. Jak třeba vámi zmíněný plugin elementor.