WordPress login

Zdravím, nefunguje mi stránka na přihlášení do wordpressu. Nefunguje mi na webech na webzdarma.cz, jinde funguje. Po zadání přihlašovacích udajů na stránce wp-login.php a po potvrzení údajů mi místo administrátorské stránky wordpress napíše chybu a hlášku stránka nejde načíst.

díky moc za pomoc.
Tak už jsem přišel na to že když jsem teď v USA tak se na to nepřipojím, zatím to řeším tak, že se připojím na počítač v česku a přihlašuji se odtamtud.
Dobry den, nefunguje mi odkaz a nevim proc,protoze jeste vcera to fungovalo http://beruska8.wz.cz/. Nic co mam zde na vasem portalu nefunguje ani zde http://achjoja8.wz.cz/ Poradite dekuji
beruska8: Vypadá to na nějaký větší výpadek, již něco přes hodinu se mi nepodařilo zobrazit žádné stránky (ať už moje nebo náhodně vybrané přes katalog). Každopádně ho sami nevyřešíme, musíme tedy počkat, až si toho všimne někdo z podpory.
Taky mi to nefunguje, snad to zase naskočí.
Dekuji za radu, je me prave divne, ze vcera to slo a dnes to kece hihi.No doufejme, ze to naskoci. Dekuju kluku Petr S. (skolahrou.borec.cz). Tve stranky me neco rikaj teda ted zatim jen odkaz Preji pekny den