Webzdarma zvládnete to sami

• Hosting
    • Tvůrce webu
    • Domény
    • Podpora
  • Přihlásit 🇨🇿 🇸🇰
  • Založit web zdarma
Založit web zdarma
  • Hosting
  • Tvůrce webu
  • Domény
  • Podpora

Přihlásit
/webzdarma.cz

Obnova webu

Fórum podpory → Obnova webu
Dobrý den, kolem roku 2003 jsem si založil stránku alaska.czechian.net. Po letech jsem koukal, že zmizela. Je možno jí obnovit?
2.11. 2022 · 17:21 · autor Karel
Dobrý den, je mi líto, webhosting alaska.czechian.net byl smazán 12.05.2021. Tak starou zálohu obsahu již k dispozici nemáme. Webhosting si samozřejmě můžete znovu založit na naši stránce a nahrát naň vámi požadovaný obsah.
Podpora 8.11. 2022 · 20:34 · autor Teddie (Podpora)
← Zpět na všechna témata

Nové příspěvky

very interesting, but nothing sensible Varování o zrušení webu Tarif zdarma definitivně nepoužitelný kvůli HTTP/HTTPS znovu poslat aktivační email Nepřišel mi aktivační mail. Založení nového webu na doméně 3. řádu Nejde mi zprovoznit web překročení limitu emailové schránky Přepsané CNAME a TXT záznam v rámci ověřování mailu pro mailing v ecomailu Stažení souborů do pc Symfony, problém s parsováním xml souborů obnovení stránek Jak na WZ korektně implementovat souhlas s cookies? Zvláštní problém s webem podpory – zobrazuje se prázdná stránka :) Webzdarma Malware? Obnovení webu Kde upravovat hlavičku webu či sekci Kde nejít a upravovat Sitemapu (XML) přechod na program Základ obnova webu SSL cetifikát návštěvnost Přeregistrace domény s koncovkou .com Smazání webu http://lordsfilm.wz.cz/ nova domena wz.cz
Další témata
  • Hosting
  • Domény
  • Tvůrce
  • Podpora
  • Vytvořit web
  • Přihlásit
  • /webzdarma.cz
shield wz
STATUS
FTP
HTTP