registrace nejde

zaregistruju domenu a nvm za kdy ale za hodne dlouho me prijed mail
potom kdyz kliknu na ten odkaz na aktivaci me to vzdy napise

* Nepovolený obsah pole "subdoména"! Zadejte prosím řetězec složený pouze z malých písmen a číslic. Využít můžete i pomlčku, ale ne na první pozici.
* Taková doména není v nabídce. Hmmm ...

ajkto ?
Nemáš ten odkaz v tom mejlu nějak zalomený? Když napíšeš, který web chceš registrovat, tak ti ho regnu.
no moze :) tak me napis na icq 230035860
takhle se domlouvat by bylo na. ..
Po ICQ ne. Jestli ti registrace stále nejde, tak mi název pošli na mejl a já to zkusím. Tady to bylo stejně - http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=30652&t=30652 ;-)
Dobry den nejde mi zaregistrovat domenu s nazvom admar.wz.cz
mam zaregistrovanu admar.kvalitne.cz ale chcem ju zmenit na vyssie uvedenu tak poradte ci je to mozne lebo mne vypisuje ze domena je blokovana...dakujem
Pokud je blokována, tak zaregistrovat nepůjde, dokud ji admini neodblokují. Mně osobně by se nechtělo čekat na adpověď adminů, takže bych si prostě zaregistrovala jinou adresu, však jich má wz na výběr dost.
Dobrý den, mám úplně stejný problém jako ANKER v prvním příspěvku. Už dva dny si pokouším zaregistrovat novou adresu a vždy mi to poté co kliknu na aktivaci v mailu co mi pošlou napíše tohle (zkoušel jsem to už asi dvacetkrát a už fakt nevím co dělat) :

Nepovolený obsah pole "subdoména"! Zadejte prosím řetězec složený pouze z malých písmen a číslic. Využít můžete i pomlčku, ale ne na první nebo poslední pozici.
Taková doména není v nabídce. Hmmm ...

navíc teď půl dne nešly spustit stránky webzdarma - je to jejich problém ?
zkoušel jsem také kliknout na odkaz co mi poslali při staré registraci, která mi už dávno funguje a napsalo mi to úplně to samé !
poraďte prosím co dělat...
Ondra: zkus jiný prohlížeč jestli můžeš. Pokud bydeš mít dál problémy, tak mi napiš mejl s doménou, kterou chceš zaregistrovat (jak jsem již psala výše).
jiný prohlížeč než m.i.expl. nemám, ale už se mi podařilo zaregistrovat ! hurá. podařilo se mi to až poté, co jsem si vymazal všechny cookie soubory a veškerý offline, nevím jestli pomohlo právě tohle, ale hned jak jsem to vymazal, tak jsem se zaregistroval okamžitě a bez problémů...
Ach jo mě se taky nejde zaragistrovat.Pokud by jste byl někdo té dobroty a zaragistroval mě byl bych moc vděčný.

Doména by měla být fanthief.mysteria.cz.
osobní
nic nevyhovuje