Upřímné poděkování

Dobrý den!

Dovoluji si oznámit, že Vaše skělé a nepřekonatelné reklamy mi totálně zníčily moje firemní stránky. Na: david-pavlik.wz.cz. Pokud by bylo možné, kdyby jste mohli odstranit reklamu.
Děkuji Pavlík

Ps: Rovná reklama mi nevadí. :Ps
Né, že bych s tím měl něco společného, ale příjde mi divné, nadávat na free web hosting, že chce mít za poskytované služby reklamu.
Viděl jsem tu spoustu webů, kam byla zdejší reklama zapracovaná velmi pěkně.
A pak nevím, co zničily. To co jsem viděl nebylo zničené reklamou.
Nic proti, ale doufám, že poskytované služby dopravní a opravárenské jsou nesrovnatelně lepší jak web. Zkuste požádat nějakého studenta, on vyrobí něco, co bude fungovat a na co se dá koukat.
Měl bych jen jeden dotaz... V čem ty stránky máš psaný, ve winampu?
Co je tohle <v:f eqn="sum #0 0 10800"/> ?
:o)
to je tag z jiného namespace naprosto korektní, ne?
No nevím, validátoru se tady ty vály moc nelíbí...
Uff! Tyto stránky psané ve Wordu nelze reklamou zničit. Chtělo by to alespoň základní znalosti o psaní webových stránek nebo pomocníka, který je udělá.
Nelze než doporučit:
stránky o psaní webu na adrese http://www.jakpsatweb.cz ,
stránky o editoru NVU na adrese http://www.czilla.cz/produkty/nvu
a také popřát hodně trpělivosti.
Domnívám se, že při registraci jste souhlasil s podmínkami serveru webzdarma.cz. Wz.cz má tedy právo umístit na web reklamu podle stanovených parametrů. Rozhozený layout stránky je ale Vaše chyba.

Všem na serveru se vkládá na stránky reklama - někteří lidé ale stránky dělat umí a tak se s ní vypořádají tak, aby layout nezničila. Buď se to taky naučte nebo svěřte webovou prezentaci jiné osobě.