Mazání domén

V poslední době pořád narážím na obsazené domény, které jejich autoři minimálně půl roku nepoužívají, nebo kromě indexu nic nefunguje.. Jako příklad uvádím underground.wz.cz, myworld.wz.cz, nebo myworld.borec.cz, dokonce bych tam zařadil i můj bývalý projek webzina.wz.cz. Jakým způsobem se uvolňují tyto domény? Konkrétně o jednu z nich bych měl zájem, ale bohužel. Je obsazená. Nešlo by udělat nějakou kotrolu, která by ty stránky po půlroční nečinnosti zařadila mezi opětovně registrovatelné? Stránky by tedy obsahovaly původní obsah, ovšem jakmile by někdo projevil zájem registrací, jejich obsah by se smazal a adresa převedla na nového registranta..
<HTML>Kontrolu provadi primo reklamni robot a pokud neni na strance 1 mesic zaznamenan zadny pristup je to emailem oznameno majiteli jako upozorneni... pokud se nic nezmeni web je po nejake dobe smazan (tusim 14dni) takze pulrocni nepouziti neni priliz realne</HTML>
Přístup návštěvníků, nebo vlastníka? Jestli návševníka, tak sem v*l že tam lezu. Už to mohlo bejt moje ;-)
navstevniku. takze tam neloz ;-)
Kruci.. Takže sám sobě kopu hrob.. Kdybych tam nelez, tak už sem si to možná moh registrovat :-(
Já bych řekla,že přístup návštěvníků to je nesmysl.. Spíš když se měsíc nepřihlásí amajitel stránky... A navíc proč by majiteli chodil e-mail kdyby na jeho stránku měsíc nikdo nepřišel? Hlavně vždycky na svojí stránku může přijít majitel jednou měsíčně a tím pádem se nikdy nezruší...
No právě.. Každej měsíc se jednou přihlásí a ostatní máme smůlu. Ale s tím se hold nedá nic dělat :-(
S tim nic nenadelate. Je to uplne stejne jako u domen 2. stupne. Nekdo si zaregistruje nejakou domenu a muze si s tim delat co chce. Clovek, ktery chce tu domenu ma smulu, prisel pozde.

Jinak abych to uvedl na pravou miru. Pristupy se pocitaji podle zobrazeni banneru (listy). Takze kdokoli (navstevnik i majitel) muze stranku s bannerem otevrit a web ma vystarano na dalsi mesic. Pokud stranka nema banner, pripadne listu, tak pa pa, a to bez ohledu na to, jestli tam chodi 100 navstevniku denne.
>> Spíš když se měsíc nepřihlásí majitel stránky
Proc by se mel majitel kazdy mesic pripojovat? Nektere stranky nepotrebuji zadnou aktualizaci a pritom muzou byt porad aktualni. Priklad prezentace firmy. Staci jen profil, a ten je porad stejny. Nebo treba moje stranky. Naposledy jsem tam neco daval tak pred 3-4 mesici.
Aspoň kdyby tam byl na autora kontakt. Nějak bych se s ním třeba dohodnul..
<HTML>Hovorime o pristupu navstevniku (a zobrazeni banneru). Prihlasovani majitele do administrace/ftp nema zadny vliv.

Je to tak jak rika Tomík. Nektere weby se proste menit nemusi, dulezite je ze prinaseji nejake informace nebo aspon k necemu jsou.
Konkretne underground.wz.cz toho moc neprinasi a kdyz si na to vzpomenu muzu kontaktovat majitele. Zverejnit jeho kontaktni email bohuzel nejde vzhledem k smluvnim podminkam o uchovani osobnich udaju.</HTML>
Tak konkrétně s pánem co momentálně užívá underground.wz.cz jsem si před cca měsícem psal a poslal mě doslova do prd*le..