Pomale nacitani wz.cz i jejich poddomen

Hi chtel bych se zeptat jestli se bude delat neco s pomalym nacitani webu.Hostuju u vas jiz dobry rok a jeste to tak pomaly nebylo az ted v posledni dobe bude se s tim neco delat ?
Všechno na webzdarma je pomalý, spravte to plssss
Mám podobné potíže. Stránka se načítá hrozně dlouho nebo vůbec.
Fikus: no mě se tvý stránky načetly docela rychle. (1-2sec při 2Mbit, bez cashe) No jenže máš tam spoustu obrázků a stránka je dost dlouhá. No hlavně ty obrázky to nejvíc zpomalujou. Taky by pomohlo, dyby sis stránku zanaňil z tabulek do css, kde by teprv byly načítaný všechny podkladový textury. Tím by se to také urychlilo... ale jak říkám, mě to valilo v pohodě.
Ve 23:14 uz to jede svizne, ovsem od rana do odpoledne to byva hodne zatizeny (mysql server atd).
Mike: Vím, že tam je dost obrázků, ale na stejném PC se stabilním připojení se moje stránky načítají různě rychle (s velkým rozdílem) a někdy se opravdu nenačtou nikdy (nebo až za 5 minut)

Místy se mi stává, že to hodí hlášku: hodně konexí k MySQL, ale to vysvětluje Pyrop :-)
máme asi stejný problém, taky mi to někdy nejde načítat a nikod mi neřekl kdy to bude OK :(
TO ALL: slyšeli jste někdy o vytížení internetu? Asi ne, když se ptáte takhle blbě.
Tudíž: na WZ vám toho moc "nespraví", protože příčina je v tom, že v různou dobu je k různým serverům v internetu připojen různý počet lidí. Poku je jich víc, je vyšší zatížení a <lidove_receno>internet jde pomalu</lidove_receno>. To samé je to se servery WZ: pokud je v jednu dobu připojeno hodně lidí (nedejbože pokud nějakej blbec nezkouší rozchodit zacyklenej skript), běží server pomalu a naopak.
Další možnost je špatná konektivita. Pokud není Váš poskytovatel připojen k páteřní síti CZ.NIC (tuším správně, že sem je připojeno WZ?), tak nikdy velké rychlosti nedosáhne.

Takže pláčete na špatném hrobu: jděte si stěžovat svému poskytovateli, nebo lidem, kteří síť jménem Internet navrhovali :)
takže chceš říct, že takto blbě to pojede pořád a nikdo s tím nic neudělá?
Že ty jsi spal v knihovne, co? Do konce roku v pohode a najednou je zahlcenej celej internet? Nenech se vysmat...