Editace souborů

Ráda bych editovala soubory, ale nejde mi to. Vždycky se mi objeví jenom prázdné HTML okno. Co s tím mám dělat? Přes FTP mi to nejede a po pravdě řečeno ani s tím moc neumím. Opravíte to nějak, že zase půjde normálně editovat v HTML? Jen tak mimochodem, ta nová verze se mi docela líbí, ale vadí mi to editování.
A to nemáš ty soubory u sebe na disku? Normálně je otevři v poznámkovým bloku, uprav, a nahrej na web.
<HTML>2Clare: o této chybě se ví a pracuje se na tom. Měj ještě strpení. Ale Mike ti radí dobře ;-)</HTML>
Sice trochu OT, ale snad nevadí: na ten příspěvek co si právě smazala sem zrovna odpovídal ať to rači smažeš :o)

Jinak pro všechny:
______________

Editace souborů přímo na webu je možná snazší, ale má to své nevýhody. Aktuální verze souborů uchovávejte u sebe na disku, pro případ poruchy, výpadku nebo útoku. Editujte je doma, na web nahrajte až to, co napíšete. Je to základ dobré správy Vašeho webu.
OT:
Thalia: <rejp>Včera jsi někde na fóru psala, ať jsou lidi trpěliví a pořád se neptaj. Přirovnal bych to tvé snažení k házení perel sviním =)</rejp>

Clare: vykašli se na editaci ve správci zde na webu. Dělej to jak radí Mike: stáhni si to k sobě, uprav (za ten Notepad bych Mikovi nejradši něco udělal ;), ulož a nahraj z5 na web. Pokud máš problémy s FTP, tak rádi poradíme.
Dobře, zkusím to, jak mi radíte, možná že to opravdu bude lepší. Musím se přiznat, asi jsem trochu lenivá dělat to v počítači a ne přímo tady :) Ohledně toho FTP, používám Total Commander, přihlásím se úplně normálně, všechno mi to správně najede. Problém přichází v přenášení samotných souborů, prostě mi to ne a nejde. Ať mačkám na jakékoliv Fko nebo kopíruju nebo přetahuju, nikdy se mi to nepřenese a když se objeví nějaké okýnko s přenášením, čekala bych klidně dva a půl roku a stejně se nedočkám.
<HTML>>>asi jsem trochu lenivá dělat to v počítači a ne přímo tady
Aspoň budeš mít zálohu ;-)
A jakou chybu to při tom přenášení hlásí? Mohla bys sem zkopírovat log ftp? - poklikej v TC na bílý <a href="http://faq.webzdarma.cz/pictures/ftp5.gif">obdélník</a> vedle tlačítka Odpojit, otevře se ti soubor s logem.</HTML>