Smazání účtu

Dobrý den ...

Prosím o smazání účtu milhaus-blog.wz.cz.

Děkuji za vyhovění Milhaus.
Vymaž tam všechny soubory a robot stránku sám zruší (za nějaký čas).
Zdravím, chci smazat účet afknetopyri.wz.cz , smazal jsem všecky soubory, adresáře až na jeden, ten nejde, nevím proč. A je to tady na webzdarma na houby, pořád mně to vykopává, pořád to padá, no děs. Zdarec
Musim se pripojit k ostatnim nespokojenym uzivatelum. Me byly stranky smazany nekym, ci z nejakeho technickeho duvodu. Nemohl jsem se prihlasit ani pres ftp. Na e-mail mi nikdo neodpovedel.
Dnes, po 10ti dnech jsem se konecne na svuj ucet pres FTP dostal, stranky vsak byly smazany a ja je nemel zalohovane. Tvorim tedy nove a jen doufam, ze se nic podobneho nebude opakovat. Samozrejme budu provadet pravidelnou zalohu, coz jsem do ted nedelal a take se mi to vymstilo.
Zda se mi, ze Webzdarma upada a pritom to byl tak skvely hosting (a doufam ze jeste bude).
btw. jsou Vase stranky optimalizovany pro Firefox? Odkazy z horni reklamni listy se ve FF nezobrazuji vedle sebe (jak by asi mely) ale pod sebou, takze to vypada dost desive :|
<HTML>2Sajko: pokud tam zbude jen nějaký adresář, ale stránky jinak nebudou fungovat, t.j. nebude se zobrazovat reklama, tak ten účet i tak nakonec smažou. Ale jak koukám na afknetopyri.wz.cz, tak ten normálně funguje.

2Deter: já mám ve FF vše ok.</HTML>
>> Dexter: webzdarma je optimalizovaný pro firefox - není ale optimalizovaný pro Kerio. Problém, který popisuješ, dělá KPF, když máš nastavené blokování reklamy. Mě to tak alespoň dělal... =o)
<HTML>2Mike: já Kerio nemám a taky se mi to občas stane ;-) (i v Opeře) imho problém se špatně načteným css.</HTML>