Plno problémů!

Moooc divné že jsme nahrál jeden soubor.html ale pak jsme ho mázl že ho v pc upravím a nahraju znova ale změna se neukázala! Zjistil jsem pak že v prohlížeči Explorer se změna ukáže ihned! Jak smažu HTML soubor nebo obrázek tak už není v explorer ale v OPEŘE je pořad to puvodní a nemění se to! Dokonce i to co je DÁÁÁVNo smazaný tak se mi tam pořad ukazuje a změna ne a ne se projevit! Divné! Ještě by mě zajimalo proč tam není reklamní banner když jeprej povinnej ? Divný! Taky proč nefungují hodiny na mém webu!
K prohlížečům:
Zkus zmáčknout F5, ale ještě lépe CTRL+F5 i několikrát za sebou, jestli to nepomůže, tak je chyba mezi klávesnicí a židlí.

K reklamě:
Bodejď by ti fungovala, když ji máš v tagu <noframes></noframes>, jehož obsah se zobrazuje pouze v případě, že prohlížeč nepodporuje rámy.
Tady je chyba mezi klávesnicí a židlí.

K hodinám:
A na hodiny se vybodni. Ty se na kvalitnější osobní stránky normálně nedávají. Jsou jakousi vizitkou amatérismu.

+ navíc:
>> do nosislavi u brna << - Tady bych dal Nosislavi u Brna.
OK a ještě mi nefunguje počítadlo návštěv..ne že bych ho zatím potřeboval ale až budu tak proč se nezobrazuje ? Tá reklama mě nevadí ale já myslel že ji tu chcou za každou cenu! Na chyby zatím kašlu! Hodiny klidně taky ale vytvořil jsme kvůli nim celej HTML soubor!
Ta reklama je problém, tu tam mít musíš. A tím, že ji máš v tagu <noframes><noframes>, tak se nezobrazuje. Musíš si ji dát na první stránku nejlépe hned za značku <body>. Pokud používáš rámy, tak ti tím vzniká menší problém, protože musí být na začátku kódu souboru, který načítáš do horního rámu. Být tebou naučil bych se dělat weby bez rámů pomocí kaskádových stylů (CSS). Rámy jsou v podstatě tak cca 5 let stará záležitost a nejsou již z různých důvodů v kurzu a jsou problematické.
Jestli neznáš tyto stránky, tak na ně mrkni:

http://www.jakpsatweb.cz/

Je tam všechno.