Opravdu velký problém

Hoj! Mám problém. Dneska jsem tahala na web nové fotky. Po jedenácti fotkách mi však správce souborů odmítl přidat další. Nejdřív jsem myslela, že už nemám místo (ale 155 fotek zase není tak moc), tak jsem si založila další účet, na který bych ty fotky pak přesměrovávala, ale tam se mi to stalo taky - na úplně prázdném účtě se to taky po jedenácti fotkách seklo.
>> tak jsem si založila další účet, na který bych ty fotky pak přesměrovávala
Byt tebou, tak bych nove vytvoreny ucet ihned zrusil, nebo aspon smazal fotky. Tento zpusob je jasne porusovani podminek WZ - spojovani uctu.

V pripade problemu s prenasenim ti nemuzu rict podrobnosti, pac nevim o jaky problem presne jde. Co presne pouzivas? Spravce nebo FTP klienta? U klienta by to nemelo byt problem. U spravce bych uz problem cekal. Neni primarne urcen pro prenos vetsich souboru ci hromadnych prenosu. Server neni vsak inteligentni ;) tak by nemel byt problem prenest dalsi varku po urcitem case.
Oki, hned ho zruším.
K přenášení používám správce, ale s velikostí souborů by neměl být problém, ty fotky jsou upravené a nemají velikost větší než 40 KB.
<HTML>Být tebou, tak pro přenos víc souborů používám ftp klienta. Bude to rychlejší a navíc je nahraješ najednou a ne po jednom jako ve správci.

A rada pro příště - zkus vymyslet vhodnější název tématu, nějaký problém se totiž řeší prakticky ve všech tématech. A jak by to vypadalo, kdyby všechna témata měla název "Problém" ;-)</HTML>
Ha, přes ftp to jde! Děkuju vám všem mockraát.... :)