nelze aktualizovat!

Mám dotaz!

naše stránky www.sarah.webz.cz nejdou aktualizovat. byli jsme déle mimo ČR a neměl sem možnost s tím něco udělat.
POtřebujeme tam dát nové informace pro fanoušky (koncerty,atd.)

prosím o radu co s tím

DENY
sarah
<HTML>>>nejdou aktualizovat.
Co to přesně znamená?</HTML>
že nemůžu na stránky vložit nový věci. je to nějaký zablokovaný nebo co
<HTML>Jasně, to už jsi říkal, jenže z toho nikdo nic nevymyslí. Spíš napiš, jakou to píše chybu. Kolik už máš zabraného prostoru?
A úvodní stránka s reklamou navíc porušuje podmínky zobrazování reklamy.</HTML>
jeké podmínky? reklamy tam vložené mám!
prostor je v pořádku!
Když se přihlásim a chci přepsat stránku(dělám to přes total commander- všude mi to funguje, jen tady ne) tak mi to napíše, že přenos selhal.
a nahiře v tabulece to píše nějaký "1:550 STOR: Quota exceeded" nechápu to
>> prostor je v pořádku!
>> píše nějaký "1:550 STOR: Quota exceeded"
ale Quota exceeded znamena, ze uz proste nemas volny misto

>> jeké podmínky?
kdyz nevis jaky, tak si je precti!
jenže jde o tohle. vymazal sem už toho docela dost, a tohle je jen prostě výměna stránky za stránku což nikdy nebyl problém, ale nemůžu tam nic udělat. napíše mi to to prostě přenos selhal- pokračovat v činnosti?
nechápu to je to nějaký divný
<HTML>Když se podíváš do logu ftp, tak kolik máš zabraného místa (řádek Quotas using...)? Ono dokud se mazáním nedostaneš pod limit, tak tam nic nenahraješ.</HTML>
no jasný to je mi jasný. to nejde na týhle nový stránce ale ta stará kterou musim přědělat, abych na ní mohl napsat že máme novou stránku mi prostě nede.
na porblému s místem pracuju na tý nový ale na tý starý mi prostě nede nic nahrát. už mě kluci ze skupiny kvůli tomu kamenujou nemůžete s tim někdo něco udělat?
<HTML>Když ti na tu starou nejde nic nahrát, tak jakou chybu to píše tam?</HTML>
tu jak sem říkal. ale je to divný místo tam je koukal mi to na známej kterej se v tomhle orientuje a říkal že to tam je v pohodě s místem ale s timhle si neví rady. můžu mi s tim někdo pomoct
<HTML>Takže na sarah.webz.cz to s místem až tak v pohodě nebude, protože je tam obsazeno 50MB. Takže by mělo stačit odmazat jen trošku a mělo by to zase jít. Nebo si prostě aktivuj zobrazování lišty (v nastavení reklamy) a tím i prostor 150MB.</HTML>
to už sem udělal.
ale stejně rto nejde. potřebuju jen jednu stránku protože potřebuju tam jen napat že máme novou stránku, která už funfuje.
fakt nevim co s tim
Zdeněk Filip: sice nechápu, čeho chceš dosáhnout přesunutím domény z webz.cz na euweb.cz (tedy od Wz k Wz [z bláta do louže]), ale to je vedlejší ;)
1) Pokud potřebuješ jenom jednu stránku, která tě odkáže jinam, tak vymaž všechny soubory a nahraj tam tuto jedinou stránku.
2) Mě ta stránka funguje (tedy jestli je to ta, kterou tam chceš mít). Problém bych spíš hledal v CACHE prohlížeče (CTRL+F5)
3) Umístěním reklamy na stránku typu "Vstupte" porušuješ pravidla zobrazování reklamy, takže se těš, že ti web někdo brzo smázne.