Prosím o kompetentní odpověď.

Mám prosbu.
Je povoleno na W.Z. mít jednu stránku s popisem a obrázky zboží internetového obchodu + nápisem "Vstup do internetového obchodu, kdy po kliknutí na něj je zákazník přesměrován na jinou doménu mimo W.Z.
Počítám samozdřejmě s reklamou W.Z. nahoře.
Jedná se mi o to, aby to nebylo považováno za "spojování virtuálních webů" nebo za "stránku s přesměrováním", (kdy v podmínkách není uvedeno s "automatickým přesměrováním", což bych vzhledem k reklamě W.Z. považoval za logictější).
Lze takto vytvořenou stránku na W.Z provozovat aniž by došlo ke smazání (a je možno se nějak domluvit na upozornění e-mailem před jejím smazáním) ?
Děkuji za každou kompetentní odpověď, nejlépe od někoho z W. Z.
<HTML>Podle mě by s tím při dodržení podmínek neměl být problém. Tj. zobrazování reklamy, žádné automatické přesměrování a pokud tedy bude banner nahoře, tak aby ta stránka měla i nějaký obsah. Což zřejmě mít bude - "stránku s popisem a obrázky zboží".

Za spojování webů to povážováno nebude, to se týká případů, kdy se takto propojí dva či více webů hostovaných na wz. Pokud jde o spojení wz webu a jinde hostovaného webu, tak není problém, pokud wz web neslouží jen jako skladiště souborů.</HTML>