Místo na FTP

Ahoj, kde zjistím kolik místa mám na FTP .. ? Asi už moc ne využívám php fusion a mám to rozrostlé .. :D
z FTP logu, viz
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34
http://faq.webzdarma.cz/pictures/ftp5.gif
Tohle by mě také zajímalo. Když jsem si před lety wz.cz zřídil, tak vím že to fungovalo, jak je uvedeno na odkazech výše.

Pak jsem to nějak neřešil, ale mé foto-album už se docela rozrostlo a rád bych věděl kolik mám místa. Jenže výše uvedený návod mi nefunguje :-(

Používám v práci Total Commander 6.53 (ale doma mám už verzi 7 něco) a v obou případech, když se připojím k FTP, tak log končí řádkem

226 Transfer complete

.. ale informace o zbývajícím prostoru už se nezobrazí.

Nevíte, kde by mohl být problém nebo jaký jiný program použít na zjištění zbývajícího místa na FTP ?

Díky moc.
Zkoušel jsi dvojklik do toho políčka podle obrázku viz. výše?
Takže ještě oprava. Na některých serverech to funguje a jinde nefunguje - asi podle verze buď serveru nebo PHP.
<HTML>Taky se mi to v některém logu nevypisuje a v jiném ano. Uvidíme, co na to admin. Přikládám informaci o obsazeném prostoru pro vás dva.

du -sh /3w/kvalitne.cz/v/vendetta-forum
17M /3w/kvalitne.cz/v/vendetta-forum

du -sh /3w/wz.cz/z/zdenda-foto
263M /3w/wz.cz/z/zdenda-foto</HTML>
Díky za info. 263MB? Tak to jsem lehce za půlkou, takže paráda :-)

Ale jinak to opravdu vypadá, že někde to funguje a někde ne. Zkoušel jsem i jiné FTP klienty, ale stále nic. Tak snad se to časem vyřeší :-)
Zdravím,
taky nemůžu pomocí TC zjistit zbývající místo. Jak tedy to můžu zjistit?
www.fda.xf.cz
Nejjenodušeji tak, že si celý obsah svého adresáře na webzdarma stáhneš k sobě, zjištíš celkovou velikost a tu odečteš od 200/300/500MB (nehodící se škrtnou). Vzhledem k rychlostem dnešních připojení to bude trvat tak 15 vteřin.

Alternativou je slušná prosba na moderátory, kteří ti to zjistí (bez nutnosti všechno stahovat).

___
Osobně bych na takové detaily nehleděl, prostě cpal data, dokud je potřebuji. Až limit překročím, tak (předpokládám) dojde e-mail, že mám trochu dat umazat a nejstarší (zazálohované na lokálním disku) smažu. Jak prosté.
<HTML>du -sh /3w/xf.cz/f/fda
130M /3w/xf.cz/f/fda

Zkusím ještě znovu popíchnout admina, velikost obsazeného prostoru by to mělo kontrolovat.</HTML>
Zdravím, nedal by se admin opět popíchnout. Řekl bych, že za dva roky by to mohl opravit, tak aby to údaj o volném místě hlásilo. Používám TC (v 7.56) a v logu záznam o zbývajícím místu stále není.

Pro mě to sice není tak kritické, protože na webu mám víceméně jen fotky vygenerované jalbem a to mi hlasí celkovou velikost alba, ale myslím, že fungovat by to mělo.
jo, jak to dopadlo??
Hosting nemá striktne nastavený limit kde pri jeho dosiahnutý sa vám zrúti funkčnosť stránky pretože nebude možné vykonať žiaden zápis. Systém povoluje prekročenie aby stránka fungovala bez problémov. Následne pri zistení prekročenia vás informuje emailom a ak k náprave nedôjde do 7 dní hosting odstaví.