Porusuji pravidla?

Zdravim vsechny, muj web je www.snupacitabak.xf.cz a chci se zeptat, zda nejak porusuji pravidla wz.cz, abych to mohl ihned napravit, prosim ostatni veci nekritizujte mam na webu dost chyb protoze ho predelavam.. Dekuji
OMG! Už nešňupej. Způsobuje to ztrátu paměti.
OMG?
Šňupání nezpůsobuje ztratu paměti, ale ty máš asi nějakou vadu, maximalně sem se ptal na kritiku vzhledu nebo jestli porušuje pravidla!
Nemám žádnou vadu. Tedy mám, ale ne duševní.
Naopak mám dobrou paměť.

http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=3&i=59306&t=59306

Proč myslíš, že mi toto vlákno něco připomíná? Vždyť se jedná o totéž. Tak proč to zakládat znovu? Že by skleróza?

Co jiného bys ještě jako chtěl? Předchozí vlákno ti poskytuje stejné odpovědi.
To ano, ale rad bych trochu strucnejsi odpovedi, ja se ptam jak porusuji zakon WZ ne statu apod..
Včera nebo předevčerem jsem v TV viděl, jak zabásli nějakého maníka s 800 rostlinami marjány (určené samozřejmě k lékařským účelům). Docela rád čtu ty špeky na netu (občas se u toho i počůrám), takže je otázka času, kdy tebe zabásnou za nelegální držení tabákových výrobků "v množství větším, než malém" (neboj - jako nezletilý půjdeš jenom do diagnostického ústavu). Třeba budeš i na Youtube! Ale to je údajně "pozitivní reklama". Kdo není na Youtube, jakoby nebyl! :-)
Fetak: pokud provozem svého webu porušuješ zákony státu, porušuješ "zákon WZ" - viz publikovat jakýkoliv obsah, který je v rozporu se zákony ČR
Ptal jsem se v par trafikach, a zkoumali to a rekli mi, ze je to sice tabakovy vyrobek, ale je velice fermentovany, a tudiz je vnem malinka cast nikotinu, a neskodi zdravi(v hodne velkem ano) a je to jako nealko NEalkoholicke pivo prodaji ale take je vnem alkohol :)
Ano - je fermentovaný, tím zabíjejí kvalitu! A to je trestné! Půjdeš za katr v každém případě. Stejně rosteš pro kriminál... :-D
Ty jsi tak otravny, ze by tebe meli zavrit za buzerovani a niceni nervu..
Narkomani a drogoví dealeři jsou v poslední době nějak agresivní.
Komu rikas narkoman, ty elektrobriketo?
Co vlastně znamená nick "Fetak"? Správně by to asi mělo být "Feťák", což je slangové označení pro narkomany. Mezi typické projevy narkomanů patří:
- paranoia
- bezohlednost
- agresivita

Co z toho se tady dosud neobjevilo?

Nejsem elektrobriketa, ani ekobriketa, ale Kit.
- paranoia
- bezohlednost
- agresivita

Přidal bych - volební právo od deseti let věku. Ať si politikové uvědomí, co si vychovali prostřednictvím škol. A hranici trestní odpovědnosti adekvátně snížit... alespoň na 9 let (aby zavřeli i MzM). :-))

PS: Abych nebyl úplně OT - zavřít by tě měli za sled tagů ve zdrojáku: </body>
</td></tr></table>
</html>