Registracia

pls pomoze mi nekdo jak spravit registraciu? pls
php, mysql? otazkou je, jak slozite to chces, potrebujes.
http://peter-mlich.wz.cz/web/mysql/pr/index.htm
treba minichat, zhruba na takovem principu registrace pracuje. Mas tam php kod, mas tam sql kod, ted uz jen vedet, jak to pouzit, nahrat.

Slovo registrace je jednoduche, ale ver, ze programove to neni zadna sranda osetrit proti vsem pokusum uzivatelum. Treba uzivatel na zacatek a na konec prida mezeru a pak te otravuje s tim, ze mu nejde se prihlasit. Muzes to bud programem osetrit nebo odpovidat na maily, ze tobe presne ty udaje, co poslal, jdou. A takovychto pokusu maji spoustu a je treba je vyresi, proto ten program ma 10k a na 1k, ktere by na to stacilo.

Pak je tu moznost pouzit JS jquery, to by ti znacne pri spravnem pouziti mohlo usnadnit praci, viz google a priklady na jquery primo na strance tvurcu. Samozrejme JS nemuze samo o sobe nic ukladat krom cookies a ty jsou ti v pripade databaze uzivatelu bezcenne, takze je trba umet php a jejich programy potrebuji jiste i mysql.
Ja tam tu registraciu mam ale ked dam REGISTROVAT tak mi to vihodi eror
<HTML>No tak to oprav, ne.

(pokud sem tu chybu nezkopíruješ, tak těžko někdo odhadne, v čem může být problém)</HTML>
Mno... Ja tam mam registraciu aj login ale ked dam registrovat tak mi to vzhodi toto: Chyba 404 - soubor nebyl nalezen

Soubor nebyl nalezen, pravdědobně byl smazán nebo přejmenován. Je mi líto. Zkuste stránku vyhledat v katalogu stránek.

Nwm v com je problem
Ono nestačí udělat jen formulář. Je potřeba mít i obslužný skript, který provede ono zaregistrování. Obslužný skript se volá právě tím, co je uvedeno v action ve form.
Ve tvém případě tento obslužný skript chybí nebo není tam, kde má být.