Oprávnění v MySQL

Mam problem s databazi MySQL na domacim pocitaci:

mam Linuxe se zkompilovanym Apachem s modulem PHP a binarni instalaci MySQL a nedaří se mi nastavit spravné opravnění pro uživatele. Nastavim-li uživatatele bez globalnich opravnění, pouze z opravněními k určité databazi, ti mohou, mají opravnění CREATE, v pohodě vytvářet další databaze, ale pouze pokud je jejich jmeno na začátku jmeno databáze.
Odeberu-li jim právo CRETE zase nemohou vytvářet žádné tabulky ... nevím co s tím, prý existuje nějaká volba pro možnost vytváření databází se jmeno "user*", ale nikde ji v phpMyadminovi nevim. Možnost vytvoření databaze se pozná podle toho, jestli phpmyadmin nabízi v úvodní stránce po příhlašení textové poličko pro vytvoření nové databáze.

Poradí nějaký admin, třeba Míra, rád bych to vyřešil. Díky.
Sorry, ale uniklo mi to hlavní: tvůj problém....
Problem byl znemožnit userovi vytvořit další databáze, na všech serverech, včetně wz i placený, je omezej user na jednu databázi.

Už je to jedno, už jsem to vyřešil, měl jsem totiž uživatele "user" a databázi "user_db" a MySQL ten znak _ považuje za ? ve windows, takže jsem mohl vytvářet userxdb, useradb, userbdb a tak. Značilo zadát do oprávnění uživatele jednoznačnou databázi (bez zástupných znaků) a je po problému.
No tak to jo. Když chceš použít tenhle znak, tak musíš vrazit do SQL příkazu zpětný lomítko takže user\_db. No ale předpokládám, že už si četl manuál, takže víš....
Něvěděl ... už vím :-/