nelze se přihlásit do FTP

Dobrý den, již jsem zkoušel se přihlásit přes mojí stávající ip : gera.euweb.cz, tu adresu chci provést do ftp a nějak to nejde, píše mi že mam asi špatné heslo nebo nevím, přitom heslo zadávám dobře, nevím v čem je chyba, prosím o radu, děkuji.
Dobrý den, prosím viz https://www.webzdarma.cz/podpora/18-jsem-zde-poprve/145-jak-nahrat-web-pres-ftp
Dobyr den nejde se mi přihlasit doo ftp a nejake video nebo tak mi krucifix nepomuže!
Dobrý den, použijte HOST pro FTP: ftp4.webzdarma.cz
Nefunguje mi přihlášení do FTP stránek: http://www.na-chaloupce.unas.cz , heslo jsem neměnil. Díky za pomoc, popř. tel. mám 607253434.
Dobrý den, jaké údaje pro připojení používáte? Můžete nám zaslat log připojování? Děkuji
Nemohu se s doménou ws.cz přihlásit na FTP (ani v TC, ani v Turbo client FTP). Co s tím???
Dobrý den, bude to asi tím že doména ws.cz není naše, proto se sní nelze u nás přihlásit. Nám patří doména wz.cz
Asi jsem měl podobný problém, tak posílám řešení:
Jako hostname je potřeba použít "ftp5.webzdarma.cz" i přes to, že vaše doména je třeba "cokoliv.wz.cz" Konkrétní číslo FTP je v druhém emailu až po ověření emailové adresy. Případně zkuste náhodné číslo od jedné dále. Ve videu je to bohužel špatně zobrazené (mají napsané nefungující hostname).
Dobrý den Jirko, nápověda je správně pro starší servery. Poslední 2 servery zavedeny v blízké minulosti dostali adresu odlišní dle nové struktury, tj ftp4 a ftp5.
Dobrý den, nejde se mi přihlásit na přes FTP ani po změně hesla.
Už funguje, asi je nová adresa ftp serveru než byla dříve
Dobrý den, v posledních asi deseti dnech došlo k nějaké změně, kdy při editu index.html po chce systém přihlášení k ftp servru, buď tedy nefunguje jako přihlášení využití přihlašovacích údajů do wz.cz nebo tyto údaje neznám, kde je mohu prosím zjistit a jak postupovat, potřebuji nutně změnit některé údaje na webové stránce a nyní mi to nelze. Může mi někdo pomoci. Děkuji Dvořák.