použité místo

Dobrý den,
přišel mi e-mail, že jsem překročila 200 MB limit na stránce na 256 MB. Ať se dívám, jak se dívám, nenašla jsem na svém webu žádné soubory, které by mi takto zvětšily kapacitu. Nicméně jsem odmazala co šlo a už druhý den čekám, jak se změní využitá velikost na disku. Bohužel se nic nemění. Můžete se podívat kde je chyba? Popřípadě mi oznámit, které soubory můžou mít tak velkou velikost, že kvůli nim překročím 200 MB? Nebo se jedná o chybu? Nerada bych přišla o doménu, ale neplánuji navyšovat limit. Děkuji za odpověď
Najväčší objem dat máte v zložke lbfoto.wz.cz/wp-content/uploads/ = cca 137MB
Je zaujimavé, že to varovanie má nejaký fixný text, v mojom prípade :

na Vaší doméně stofko.wz.sk jsme zjistili překročení diskové kvóty 200MB - aktuálně doména zabírá 265MB

Takže pravdepodobnosť že ja a Lucka sme prekročili miesto na rovnakú hodnotu je mizivá.

Redukoval som moju stranu na 99.99 MB podľa moje lokálnej kópie, ale stále mi ukazuje tých magických 265 MB.
Dobrý den, informace ve správě účtu se aktualizuje jednou za 48 hodin. Prosím vyčkejte než systém znovu aktualizuje informaci o použitém místě.

Navíc u 256 a 265 je rozdíl 9 MB, není to stejné číslo ;o)
OK mate pravdu 256 a 265 neni stejne cislo.
Redukoval jsem moji stranku na 2,711 MB tedy 2 711 370 Bajtu s nadeji ze to ted sedne dle predpisu
Dobrý den, eviduji že systém vykazuje po zaokrouhlení obsazené 3MB.
Dobrý den,
zřídili jsme si stránku, na které potřebujeme otestovat (vystavit) web, než ji pustíme na naši pravou doménu. Jde o jednoduchý web, kde bychom se měli dostat do 200 MB. Dnes nám přišel e-mail, že je velikost překročena. Přitom jsme tam nedělali nic jiného, než nahráli wordpress a jednu šablonu. Chci se tedy optat - do té velikosti 200 MB započítáváte i pouhou instalaci WP + šablony?
Dobrý den, eviduji že v složce wp-content/upload máte složku 2014 která obsahuje 193 MB dat a složku 2020 která obsahuje 394 MB. Postačí tedy smazat tuto nálož obrázků a pár ZIPů a vejdete se do limitu. Dalším řešením je přechod na program Premium.